- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,749
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@Flaim; Öncelikle geçmiş olsun...fakat anlattıklarında bir tutarsızlık seziyorum
Kalp hastasıyım diyorsun,hastalığım yüzünden devamsızlık yaptım ve okuldan atıldım falan filan...Öncelikle bu işin raporu var cartu curtu herneyse,hiç mi bilgilendirmediler ? Yani körü körüne hayatından olmuşsun.Hastayım diyorsun sigara içiyorsun.Zaten senin kendine kastın varmış hocaların napsın ?
Sinir hastası olabilirsin zaten bu devirde psikolojisi normal adam mı kaldı...Şimdi o bilgisayarın başından kalk ve aynanın karşısına geç.
Deki;Kendine gel umut ! Seni bu oyunlar kurtarmaz.Biran önce hayatına çeki düzen vermelisin.Öncelikle kalp hastası olduğunu kanıtla.Geçmişe yönelik rapor al ve okula yeniden dönmek için elinden geleni yap.
Emin ol ve şuna inan,hayat bu kadar boş bırakmaya gelmiyor.Pişman olmak çok kolay fakat geriye dönüş çok zordur.Tesekkürler
Kalp hastasıyım diyorsun,hastalığım yüzünden devamsızlık yaptım ve okuldan atıldım falan filan...Öncelikle bu işin raporu var cartu curtu herneyse,hiç mi bilgilendirmediler ? Yani körü körüne hayatından olmuşsun.Hastayım diyorsun sigara içiyorsun.Zaten senin kendine kastın varmış hocaların napsın ?Sinir hastası olabilirsin zaten bu devirde psikolojisi normal adam mı kaldı...Şimdi o bilgisayarın başından kalk ve aynanın karşısına geç.
Deki;Kendine gel umut ! Seni bu oyunlar kurtarmaz.Biran önce hayatına çeki düzen vermelisin.Öncelikle kalp hastası olduğunu kanıtla.Geçmişe yönelik rapor al ve okula yeniden dönmek için elinden geleni yap.
Emin ol ve şuna inan,hayat bu kadar boş bırakmaya gelmiyor.Pişman olmak çok kolay fakat geriye dönüş çok zordur.Tesekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoşgeldin![]()
Hoş bulduk

Hoş geldin Umut
Hoş bulduk

Hoşgeldin Umut.
Hoş bulduk

@Flaim; Öncelikle geçmiş olsun...fakat anlattıklarında bir tutarsızlık seziyorumKalp hastasıyım diyorsun,hastalığım yüzünden devamsızlık yaptım ve okuldan atıldım falan filan...Öncelikle bu işin raporu var cartu curtu herneyse,hiç mi bilgilendirmediler ? Yani körü körüne hayatından olmuşsun.Hastayım diyorsun sigara içiyorsun.Zaten senin kendine kastın varmış hocaların napsın ?
Sinir hastası olabilirsin zaten bu devirde psikolojisi normal adam mı kaldı...Şimdi o bilgisayarın başından kalk ve aynanın karşısına geç.
Raporlu devamsızlık hakkı diye birşey varmış.
Onu aştığım için atıldım.

Kalp hastası olduğumu bi türlü kanıtlayamadım zaten sorun orada.
2 senedir hastaneden çıkamıyorum, 2 senedir de hiç birşeyin yok diyolar.
O zaman bu kalp neden aşırı hızlı atıyor ve ağrıyor diyorum cevap yok...
Bir tane ilaç verdiler onu kullanıp duruyorum.
Ama okula girdiğim zaman aşırı hızlı atıp ağrımaya başlıyor.
İlacı içmeme rağmen.

Ama söylediklerin için teşekkür ederim.

- Konular
- 3,308
- Online süresi
- 5h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 271
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 317
- MmoLira
- 213
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)