OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Lonca exp - ye düşüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vuslatmt22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 974
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverimde loncaya exp verince loncanın exp si - lere düşüyor çözüm bilen var mı

bilen birisinden yardım almak için açtım konuyu senin gibi bilmeden sallayanlar için değil hadi kirletme

Konuşuyorsun da boş konuşuyorsun o hataya sebep olacak faktörler belli zaten game'ye yanlış diff atılması, Navicattan loncaya değerinden fazla seviye yada exp verilmesi ve sen bunların çözümü de belli Eski Game nin tekrar kurulması Mysql dosyasının tekrar kurulması ve senin yok olman bu tür sorunların bir daha yaşanmamasının önüne geçecektir. Konuyu daha fazla uzatmanın alemi yok sorun çözüldüyse konu kapatılabilir.

Konuşuyorsun da boş konuşuyorsun o hataya sebep olacak faktörler belli zaten game'ye yanlış diff atılması, Navicattan loncaya değerinden fazla seviye yada exp verilmesi ve sen bunların çözümü de belli Eski Game nin tekrar kurulması Mysql dosyasının tekrar kurulması ve senin yok olman bu tür sorunların bir daha yaşanmamasının önüne geçecektir. Konuyu daha fazla uzatmanın alemi yok sorun çözüldüyse konu kapatılabilir.

sen boş konuşuyosun koç gameye bi diff atıp çözdüm taaa gece :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri