YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

- NetMarLis.Com - Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheAlacaLie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar;

NetMarlis yani Okan Bey işinin uzmanı bir kişidir. Kendisiyle çalışmaktan her zaman gurur duydum..(TAVSİYE EDERİM.)

Okan bey on numara insandır. kendisinden 30 liraya 3gb server aldık filesları sorunsuz karacabay hile engeli mevcut Destek desen ticketlara en geç yarım saat içerisinde cevap alırısınız ve bütün sorunlarınızla ilgilenirler. hakkını veren çok nadir firmalardan kendilerine başarılar diliyorum işleri rast gider inşallah.

Netmarlis forever <3 Gerçekten çok iyi bir bilişim. Sizede tavsiye ederim! Okan bey çok iyidir ama sadece o değil saffet beyde çok iyidir öneriyorum.

Son düzenleme:
aynen Netmarlis ticket attıktan 30 sn ile 1 dk arasında cevap verıyor gercekten ıyıler sanırım

netmarlis candır gerisi heyecandır

Gerçekten kaliteli hizmetleri var. Bıkmadan usanmadan sağolsunlar sorunlarımızla ilgilenirler. Ticket süresi en fazla 2 dakikadır.

Fileslerinde az çok sıkıntı çıkıyor ancak gördükleri hataları da engellemeyi ihmal etmiyorlar

Teşekkürler Netmarlis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri