HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar bazılarınızın işine yarar diye palaşıyorum...
işte karşınıza metin2 yeni iconu;
.ico dosya uzantısını desteklemediği için .png çevirip attım siz indirip uzantısını tekrar .ico yapıp kullanabilirsiniz...
Kalitenin kötü durduğuna bakmayın png cevirdiğim için sanırım...
yüksek kalitededir!
isteyen olursa rarlıyıp ta atabilirim .ico dosyasını
işte karşınıza metin2 yeni iconu;
.ico dosya uzantısını desteklemediği için .png çevirip attım siz indirip uzantısını tekrar .ico yapıp kullanabilirsiniz...
Kalitenin kötü durduğuna bakmayın png cevirdiğim için sanırım...
yüksek kalitededir!
isteyen olursa rarlıyıp ta atabilirim .ico dosyasını
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu kimin işine yarayacakzaten bilgisayarında Metin 2 yüklü birisinin ?:\??????\GameforgeLive\Games\TUR_tur\Metin2
klasör içerisindemetin2.ico adında var daha değişik bir şeyler paylaş dostum. :m29:
Bu kimin işine yarayacak
zaten bilgisayarında Metin 2 yüklü birisinin ?:\??????\GameforgeLive\Games\TUR_tur\Metin2
klasör içerisindemetin2.ico adında var daha değişik bir şeyler paylaş dostum. :m29:
zaten bilgisayarında Metin 2 yüklü birisinin ?:\??????\GameforgeLive\Games\TUR_tur\Metin2 klasör içerisindemetin2.ico adında var daha değişik bir şeyler paylaş dostum. :m29:
Bu kimin işine yarayacakzaten bilgisayarında Metin 2 yüklü birisinin ?:\??????\GameforgeLive\Games\TUR_tur\Metin2
yeni patch atmadan gelmiyor dediğin icon illaki birinin işine yarar ben aradım bulamadım mesela işine yaramadı diye konuyu iğnelemene luzum yok
yeni patch atmadan gelmiyor dediğin icon illaki birinin işine yarar ben aradım bulamadım mesela işine yaramadı diye konuyu iğnelemene luzum yok
Herkesin elinde olan ufak şeyler için konu açıp ve buna tavır yapman ilginç, işime yaramadı diye değil gereksiz olduğunu vurgulamak için öyle bir yorumda bulundum dostum sen yanlış anladın belli ki..
Herkesin elinde olan ufak şeyler için konu açıp ve buna tavır yapman ilginç, işime yaramadı diye değil gereksiz olduğunu vurgulamak için öyle bir yorumda bulundum dostum sen yanlış anladın belli ki..
Dediğim gibi bana oldu bulamadim forumda aynı duruma bir başkası düşmesin diye paylaştım ..
Ne ise yarayacak bu? Soruna da;
Giris.exe.nin.ico nunu bunun gibi.yapmak.isteyen olacaktır illaki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)