InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sınırsız İtem Yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkKnights
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk olarak quest'i mesaj olarak paylaşın üyenin nickini bilmediğim için yazmadım 2.olarak madem her item sınırsız olmaz neden sınırsız item adlı soru konusunda bu quest'i mesaj olarak paylaşıyorsun? :) 3. ve son olarak burası bir forum ve öyle sıradan bir forum değil kuralları olan ve kurallara uymayanların cezalandırdığı hakaret olan olabilir ''Meyve veren ağaç taşlanır.'' diye boşuna dememişler. :) lua dilinden fazla anlamıyorum yararlı olur diye bu konuyu paylaştım.Ek olarak beni düşündüğün için teşekkür ederim,iyi forumlar :)

Ben Bunu Sınırsız item değil sınırsız cesaret pelerininde paylaşmıştım dikkat etmemişsin bu arada dogru diyosun meyve veren agac taşlanır fakat ben senin paylaşımlarında sadece public eklentileri gördüm bi nevi aracılık yapıyorsun bence. Son olarak gözlerine baktırmanı öneririm kırıcı kelimeler yazmıyıcaktım fakat sen biraz sert konuştun son postumdur. İyi Forumlar.

Başarılı Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri