InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sınırsız İtem Yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkKnights
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kod:
  quest pelerin begin  
        state start begin
        when itemkodu.use begin
        command("aggregate")
        end
    end
end

Quest bana ait değildir.Forumdaki bir üyeden alıntıdır.İşinize yarabileceğini düşündüğüm için paylaştım.Bu şekilde sınırsız cesaret pelerini ve metin taşı dedektörü yapabilirsiniz.İtem kodu yazan bölüme istediğiniz itemin kodunu yazarsanız istediğiniz item sınırısız olur.

işe yaramadı kardeş questi upload edip daha iyi bi açıklasan olmuyo quest

quest ne yazık ki iş görmeyen bir quest.
questin içeriğine bakarsak itemkodu adlı iteme tıklayınca command("aggregate") komutunu çalıştırıyor.
command("aggregate") komutu ise size yakın olan slotların size saldırmasını sağlar. Bir nevi Cesaret Pelerini kodudur.
command komutları bir tek GM'lerde çalıştığı için, bu questten olsa olsa "GM'ler için sınırsız cesaret pelerini" olur.

quest ne yazık ki iş görmeyen bir quest.
questin içeriğine bakarsak itemkodu adlı iteme tıklayınca command("aggregate") komutunu çalıştırıyor.
command("aggregate") komutu ise size yakın olan slotların size saldırmasını sağlar. Bir nevi Cesaret Pelerini kodudur.
command komutları bir tek GM'lerde çalıştığı için, bu questten olsa olsa "GM'ler için sınırsız cesaret pelerini" olur.

Konunun sonunda belirttiğim gibi forumda buldum bu şekilde yazıyordu.Bilgilendirme için teşekkür ederim, konuyu kapattıracam çalışmadığı için.

Kişi isteği ile kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri