Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

FatihLife/FLServers İndex #PHP Tasarım V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aret06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
1. Amacınız nedir ?
2. Tasarım bana aittir Design İsmim şekilde bir copright var mı ?
3. Tasarımın kime ait olduğunun copright bölümüne ekledim.
4. Konu içerisinde php dilinde derleyip index haline çevirdiğimi belirttim.
Aga tasarım bana ait falan değil arkadaş saçmalamış hiç haberim yok bundan

kardeşim içerisine ekliyorum ki arkadaşların akıllarında şüphe kalmasın design şudur diyorum coder yazıp adimi ekliyorum yani neyin derdindesin anlamadım ki alıntıdan bahsediyorum ben hiç bir şekilde okadar profesyonel bir tasarım çıkartamam. Çıkartan arkadaşların tasarımlarını copyright göz önünde bulundurup kodluyorum yani neyin derdindesin gerçekten anlamadım. Okadar kullanan oldu bir sorun çıkmadı sen geldi yorum atıyorsun. Niye alıntı yazmadın niye emek hırsızlığı yapıyorsun gibi.

İkimizde birbirimizi anlamamışız Kardeşim ben senin kodlamana laf etmiyorum tasarımcı ismi yanlış yazılmış diye gördüğümü söyledim hepsi bu paylaşımına da kötü söz etmiyorum html ye dökmüşsün tasarımı ellerine sağlık takılı kaldıgımız yer farklı idi sadece. Neyse Paylaşım icin teşekkürler

İkimizde birbirimizi anlamamışız Kardeşim ben senin kodlamana laf etmiyorum tasarımcı ismi yanlış yazılmış diye gördüğümü söyledim hepsi bu paylaşımına da kötü söz etmiyorum html ye dökmüşsün tasarımı ellerine sağlık takılı kaldıgımız yer farklı idi sadece. Neyse Paylaşım icin teşekkürler

Ricaederim ne demek kullanılsın diye paylaştım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri