romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FatihLife/FLServers İndex #PHP Tasarım V10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aret06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
MPXANg.png

FatihLife/FLServers İndex #PHP Tasarım V10
Merhaba Tasarım Zielsko 'ya ait olan indexi derleyip üyelerin kullanıma sunulmuştur.
Linklerini istediğiniz şekilde ayarlayabilmeniz için ayarlar.php oluşturulmuştur. Logo Boş Bırakılmıştır.
Animasyon efekti ve 1 adet video bölümü mevcut çalışmaktadır.
Lütfen Copyright Bölümünü Derlemeyiniz.
Teşekkür yorumlarınızı esirgemeyiniz.
FLSERVERS
​
YjM7gl.png

5yh6bwZ.jpg

Prr9asr.jpg

WbFWpyH.png

[B][B][B][B][B][B][B][B]

[IMG]http://i.hizliresim.com/6lQLMv.png[/IMG]

​
​
​
​
​
​
​
[/B]

2epKuG5.png

DOSYALARI İNDİREMEYEN ARKADAŞLAR GOOGLE DNS AYARLARINI
8.8.8.8
8.8.4.4
OLARAK AYARLASINLAR SORUNSUZ SİTEYE GİRİCEKTİR.
DNS AYARLARINI BİLMEYENLER BURADANYAPABİLİRLER.

[B][B][FONT=century gothic][SIZE=5][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]VİDEO: [/COLOR][COLOR=#000000] Serveriniz için hazırladığınız "Trailer" Videosunu siteye "rar" içerisinde bulunan video dosyasının içine ismini "video.mp4" olarak ayarlayıp atarsanız sorunsuz çalışıcaktır.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

[B][FONT=century gothic][SIZE=5][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]NOT: [/COLOR][COLOR=#000000]Dosya "rar" içerisinde bulunan "[/COLOR][COLOR=#ff0000]ayarlar.php[/COLOR][COLOR=#000000]" dosyasını serverinizin sitesine göre düzenliyerek daha şık olmasını sağlayabilirsiniz. Gereksiz kod vs. kullanılmamıştır. Linklerin yanına açıklamalar yapılmıştır. Hata yapmamanız gerekmektedir. :)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
[/B]​
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler bir yerde görmüştüm bunu çekip düzenlemeyi düşünüyordum geri vazgeçmiştim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri