Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bug item kardeşim gelsin yetkili yonetıcı konuşsun çift savunma ok var dikkatli bakın kaç kişiyi banlattık o sekilde boşboş bilip bilmeden konuşmayın ayriyetten o itemi teslim edip banı açıyorlar benden iyi mi bilceniz işime gelse ticket talep no ları paylaşırdım bilip bilmeden konuşmayın
aynı efsundan getirdiğimde burak değiştirmemi istedi ok dayanıklılıgı gelmelymiş![]()
Tabi Sonra bug Diyorlar Görmüon mu
Skype ' de Yoksun ? 
Tabi Sonra bug Diyorlar Görmüon muSkype ' de Yoksun ?
![]()
Geldim geldim

bug item kardeşim gelsin yetkili yonetıcı konuşsun çift savunma ok var dikkatli bakın kaç kişiyi banlattık o sekilde boşboş bilip bilmeden konuşmayın ayriyetten o itemi teslim edip banı açıyorlar benden iyi mi bilceniz işime gelse ticket talep no ları paylaşırdım bilip bilmeden konuşmayın
Bug Mu
Bilip Bilmeden Konuşma Diyor Birde Ulan Güçlü Setlik ayakkabının üst Efsununu Bozup Adam item Ypmş istrsn Sana Veriyim Aynısından Dene
Ne kadar Boş Adamlarsınız Size Kalırsa Sizi Kesen Herkes Bug Herkes Hilebaz Demi ?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)