Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ödeme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes55984
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi akşamlar öncelikle ely3(pidge) de oynuyorum ama kristal yuklerken yanlışlıkla ely2'yi seçtim tekrardan ely3 e kristal yukledim ama 25kristalim boş yere ely2de kaldı onu ely3'e aktarmamız mumkunmu her turlu ödeme smsleri vb hep duruyor
ıd:cmps55
not: ticket attım sorun çözuldu diyor ama herhangi bi cevap yok ilgilenin lutfen
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor :(

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Elym2 2.sunucudaki kristalin gözükmüyor ama ely 3 yani pidgede ki gözüküyor demi ? Yalnız söyle bir şey var gözükse bile taşıma yapılmıyor.Yeni siteyle siz zaten taşıyabileceksiniz.
iyi akşamlar öncelikle ely3(pidge) de oynuyorum ama kristal yuklerken yanlışlıkla ely2'yi seçtim tekrardan ely3 e kristal yukledim ama 25kristalim boş yere ely2de kaldı onu ely3'e aktarmamız mumkunmu her turlu ödeme smsleri vb hep duruyor
ıd:cmps55
not: ticket attım sorun çözuldu diyor ama herhangi bi cevap yok ilgilenin lutfen
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor :(

25 kristal içinmi ? :D

Hocam ben şimdi ely3ede yukledım ondan sonra ben yanlışlıkla ely2ye yukledigim kristalin ely3e transfer edilmesini istiyorum eğer mumkunse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri