HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iyi akşamlar öncelikle ely3(pidge) de oynuyorum ama kristal yuklerken yanlışlıkla ely2'yi seçtim tekrardan ely3 e kristal yukledim ama 25kristalim boş yere ely2de kaldı onu ely3'e aktarmamız mumkunmu her turlu ödeme smsleri vb hep duruyor
ıd:cmps55
not: ticket attım sorun çözuldu diyor ama herhangi bi cevap yok ilgilenin lutfen
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor
not: ticket attım sorun çözuldu diyor ama herhangi bi cevap yok ilgilenin lutfen
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Elym2 2.sunucudaki kristalin gözükmüyor ama ely 3 yani pidgede ki gözüküyor demi ? Yalnız söyle bir şey var gözükse bile taşıma yapılmıyor.Yeni siteyle siz zaten taşıyabileceksiniz.
eski siteden elym2 ye giriş yapınca kristalim gözukuyor ama oyunda hangi sunucuya girersem gireyim gözukmuyor sorun bu hocam
Yarın bu konuyla ilgili takım liderine ulaşırsam iletecem bu sorun maalesef benim yetkilerimin dışında kalıyor.Anlayışınız için teşekkürler.
Açtığın ticketın idsini bana özel mesaj ile gönderir misin ? Oradan cevap yazacağım sana
iyi akşamlar öncelikle ely3(pidge) de oynuyorum ama kristal yuklerken yanlışlıkla ely2'yi seçtim tekrardan ely3 e kristal yukledim ama 25kristalim boş yere ely2de kaldı onu ely3'e aktarmamız mumkunmu her turlu ödeme smsleri vb hep duruyor
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor![]()
25 kristal içinmi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...