Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ödeme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes55984
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam ben şimdi ely3ede yukledım ondan sonra ben yanlışlıkla ely2ye yukledigim kristalin ely3e transfer edilmesini istiyorum eğer mumkunse

Ben görevli yetkili değilim ama arkadaşça yardımcı olmak istiyorum ely-3 yüklemişssin epi yanlışla ely-2 atıyorsun kişisel yanlış bir elym-2 yüklediğin hesap id ely-1 taşındığı için transfer olduğu içine ely-2deki tüm hesaplar ely-1 gitti dolayısıyla sizin ely-2 yanlış göndermiş olduğunuz epde ely-1 gitti ely-1 de giriniz nesne marketi kontrol ediniz :)

iyi akşamlar öncelikle ely3(pidge) de oynuyorum ama kristal yuklerken yanlışlıkla ely2'yi seçtim tekrardan ely3 e kristal yukledim ama 25kristalim boş yere ely2de kaldı onu ely3'e aktarmamız mumkunmu her turlu ödeme smsleri vb hep duruyor
ıd:cmps55
not: ticket attım sorun çözuldu diyor ama herhangi bi cevap yok ilgilenin lutfen
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor :(

kontrol ettinizmi ely-1 dekii hesabıı

3suncuu var oyunda 3undede gözukmuyor siteden ely2'ye giriş yapınca 25kristal gözukuyor ben o kristali ely3'e aktarmak istiyorum haklısın kendi sorunum belki ama yetkililerde sessiz kalmasın boş yere neden 25tl gitsin .s

3suncuu var oyunda 3undede gözukmuyor siteden ely2'ye giriş yapınca 25kristal gözukuyor ben o kristali ely3'e aktarmak istiyorum haklısın kendi sorunum belki ama yetkililerde sessiz kalmasın boş yere neden 25tl gitsin .s

ben çözcem seni olayı gir bu yeni siteye

İd:cmps55xsh2

Deneyin.

Dipnot: Ely-2 Tüm Hesaplar Ely-1 Aktarıldı Sizin Elym-2 Olan ep Ely-1 Dolayısıyla

Son düzenleme:
böyle gözukuyor

Eski siteden girincede böyle

eski siteden ely2'ye giriş yapıp 25kristal yuklemiştim şuanda o kristali kullanamayacakmıyım hiçbir serverda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri