HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam ben şimdi ely3ede yukledım ondan sonra ben yanlışlıkla ely2ye yukledigim kristalin ely3e transfer edilmesini istiyorum eğer mumkunse
Ben görevli yetkili değilim ama arkadaşça yardımcı olmak istiyorum ely-3 yüklemişssin epi yanlışla ely-2 atıyorsun kişisel yanlış bir elym-2 yüklediğin hesap id ely-1 taşındığı için transfer olduğu içine ely-2deki tüm hesaplar ely-1 gitti dolayısıyla sizin ely-2 yanlış göndermiş olduğunuz epde ely-1 gitti ely-1 de giriniz nesne marketi kontrol ediniz

iyi akşamlar öncelikle ely3(pidge) de oynuyorum ama kristal yuklerken yanlışlıkla ely2'yi seçtim tekrardan ely3 e kristal yukledim ama 25kristalim boş yere ely2de kaldı onu ely3'e aktarmamız mumkunmu her turlu ödeme smsleri vb hep duruyor
ıd:cmps55
not: ticket attım sorun çözuldu diyor ama herhangi bi cevap yok ilgilenin lutfen
duzenleme : ely2'ye giriş yaptıgımdada oyunda kristalim gözukmuyor![]()
kontrol ettinizmi ely-1 dekii hesabıı
3suncuu var oyunda 3undede gözukmuyor siteden ely2'ye giriş yapınca 25kristal gözukuyor ben o kristali ely3'e aktarmak istiyorum haklısın kendi sorunum belki ama yetkililerde sessiz kalmasın boş yere neden 25tl gitsin .s
3suncuu var oyunda 3undede gözukmuyor siteden ely2'ye giriş yapınca 25kristal gözukuyor ben o kristali ely3'e aktarmak istiyorum haklısın kendi sorunum belki ama yetkililerde sessiz kalmasın boş yere neden 25tl gitsin .s
ben çözcem seni olayı gir bu yeni siteye
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İd:cmps55xsh2
Deneyin.
Dipnot: Ely-2 Tüm Hesaplar Ely-1 Aktarıldı Sizin Elym-2 Olan ep Ely-1 Dolayısıyla
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...