Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saatlerin sonunda az önce başardım ikinizede benden rep morelim yerine geldi
Edit: ikinizede daha önce rep vermişim
Bahsedildi ekliyim bari @lanetadam; @DarkKnights;
Bikez rep sözcüğü geçmiş orda.
Ben anlamam bahsedildi filan.

"İnsanlar maksimum kaç saat uykusuz kalabilir." aklına takılanan sorunun cevabını kendinde deneyerek azmetmek.
![]()
Bunu denemek iyi bişey değil uykusuz kalmak gerçekten insanın sağlığını kötü şekilde bozar.
Bu lanetadam Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.Bikez rep sözcüğü geçmiş orda.
Ben anlamam bahsedildi filan.![]()
Elden birşey gelmiyor

Öyle ama bünye bir süreden sonra alışıyorBunu denemek iyi bişey değil uykusuz kalmak gerçekten insanın sağlığını kötü şekilde bozar.
Son düzenleme:
Öyle ama uykusuz kalmayı seven insanlar var.Bunu denemek iyi bişey değil uykusuz kalmak gerçekten insanın sağlığını kötü şekilde bozar.
Bu lanetadam Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.
Elden birşey gelmiyor
şok oldum.Bu lanetadam Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.
Elden birşey gelmiyor
Öyle ama bünye bir süreden sonra alışıyor
Böyle düşünürsen olmaz insanın tüm dengesi bozulur bende senin gibi yatmıyordum vertigo denilen bi rahatsızlığım oluştu sonra.
Biz gece yaşamak için yaratılmadık bunun için bünyemiz uygun değil.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)