Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

[Python] [F7] Otomatik Pelerin Sistemi #DemirGame

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sıkıntı yaratmaz cok kisiden devamlı sistemi acık tutucaklar degil yani kasılması bittiginde kapatırlar unuttu diyelim toplasan 10 kisi unutsa ondanda bisey olmaz normaldede olmaz zaten :)

O zaman problem olmaz. Server açınca bunu da ekleyeceğim, umarım dediğin gibi olur. :)

sıkıntı yaratıcak bi durum yok 2 timer var sistem açıksa login oldugunda devam ettiriyor.

sistem sorunsuz dün 1 saat bıraktım aralıklara baktım hic bi sorun cıkarmadı.

Timerde Sorun Çıkartmaz Fazla Sadece timer kontrolü yapıldıgı için fakat yanına 1 kontrol daha eklersen o zaman sistem çorba olur :)

Sistem başarılı yalnız timer kodu sürekli mysql log.quest_reward.log tablosuna INSERT INTRO komutu gönderir 1000 onlineli bi serverde bu mysql ve game cpu'sunun fırlaması demek durdursada durdurmasada onun için.

This difference file has been created by metin2 pvp

game34083_32
#LogManager::QuestRewardLog
00122830: 55 C3

Core dosyanıza şu DIF'i inject'e edin ve QuestRewardLog tablosunu disable bırakın o zaman hiçbir sorun kalmaz.

Sistem başarılı , Gui+Guest tebrikler.

Sistem başarılı yalnız timer kodu sürekli mysql log.quest_reward.log tablosuna INSERT INTRO komutu gönderir 1000 onlineli bi serverde bu mysql ve game cpu'sunun fırlaması demek durdursada durdurmasada onun için.

Core dosyanıza şu DIF'i inject'e edin ve QuestRewardLog tablosunu disable bırakın o zaman hiçbir sorun kalmaz.

Sistem başarılı , Gui+Guest tebrikler.

eyw ve bilgilendirme için teşekkürler , konuyada ekledim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri