noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Game 34083 Diff !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llReaLLovell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar game 34083 için hazırlanmış diff kodlarını diff patcher programı ile diffliyorum. Server açılıyor fakat reboot atınca hiç biri işe yaramıyor lütfen yardım edin kaç günden beri bununla uğraşıyorum...

Gösterdiğin yolu denedim fakat oda olmadı hiç biri olmamış hatta

o zaman sana tavsiyem game dosyanı değiştirmen bu konuda zaten atman gereken bütün diffler var metin2 pvp temiz gamede upload etmiş zaten turkmmoda herkes tanıyo güvenilir birisi bide bunu dene eski gamenin yedeğini al 1 2 gün bunu dene bi sorun olursa geri onu yüklersin çünkü çok çok şimdi idare edersin yeni çıkan sistemlerin çoğunda diff lerde var yani bişey eklemek istediğinde filan diff atman gerekicek bazen o zaman değiştireceğine yol yakınken değiştirmeni tavsiye ederm ben şahsen öyle yaptım ve server de ne kapanma oluyo ne başka bişey ben logları filan temizleyip reboot atmasam 5 gün açık kaldı ne ch düşmesi ne başka bişey oldu
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/3127160-dif-34083-game-destek-dif'i-core.html

"tesekurler gardasım farklı bı forumda bı dıf buldum denedım oldu cok saol bılgı ıcınde" bu o arkadaşımızın yorumu yani senin attığın linkteki :D

güldürme beni izinleri 777 yapmadığı için diyosun adam farklı diff denedim oldu diyo :D akşam akşam güldürdünya allahta seni güldürsün :D neyse neyse yorum atma artık yeter yorum yaptıkça batıyosun :D

o zaman sana tavsiyem game dosyanı değiştirmen bu konuda zaten atman gereken bütün diffler var metin2 pvp temiz gamede upload etmiş zaten turkmmoda herkes tanıyo güvenilir birisi bide bunu dene eski gamenin yedeğini al 1 2 gün bunu dene bi sorun olursa geri onu yüklersin çünkü çok çok şimdi idare edersin yeni çıkan sistemlerin çoğunda diff lerde var yani bişey eklemek istediğinde filan diff atman gerekicek bazen o zaman değiştireceğine yol yakınken değiştirmeni tavsiye ederm ben şahsen öyle yaptım ve server de ne kapanma oluyo ne başka bişey ben logları filan temizleyip reboot atmasam 5 gün açık kaldı ne ch düşmesi ne başka bişey oldu
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/3127160-dif-34083-game-destek-dif'i-core.html

Desteğin ve görüşlerin için teşekkürler fakat,
bunun bir çözümü olmalı düşüncesindeyim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri