noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Game 34083 Diff !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llReaLLovell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar game 34083 için hazırlanmış diff kodlarını diff patcher programı ile diffliyorum. Server açılıyor fakat reboot atınca hiç biri işe yaramıyor lütfen yardım edin kaç günden beri bununla uğraşıyorum...

1-açıkla biraz hangi diff kodu
2-diff li gameyi attıktan sonra dosya izinlerini 777 yapmayı unutma

birincisi zaten izinleri 777 yapmasa oyun açılmaz oyun açılıyor diyo bilmeden yorum yapmayalım :D

Arkadaşlar game 34083 için hazırlanmış diff kodlarını diff patcher programı ile diffliyorum. Server açılıyor fakat reboot atınca hiç biri işe yaramıyor lütfen yardım edin kaç günden beri bununla uğraşıyorum...

kardeşim diffi atarken programdaki yazılara baktınmı boyut değişti gibisinden yazılar var mıydı diffi attığında ?
bide belki attığın diffler bozuktur
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/3127160-dif-34083-game-destek-dif'i-core.html
bunu dene ben kendi serverimde kullanıyorum hepsini hepsi çalışıyor.
ha bide unutmadan söyliyim her diff attığında diffi farklı isimle kaydet öyle gameye entegre et mesela şimdi core.diff olarak eklediysen bidahakine ggg.diff gibisinden isimler ver isim önemli değil sadece çakışmamasına dikkat et

inş. olur :
ilk söliyeceğim game sürümün düşükse diffler işlemeyebilir
ikincisi eğer game sürümüne göre ara bul mesela 2089m ise diff başına şöle ekleyerek yapmayı dene:

game_r2089M_32
000072C3: 57 83 -----örnek verdim
000072C4: 56 EC ----örnek verdim

yedek alarak dene.

vaay be o kadar diff attım bi kere aklıma gelmedi başına game sürümünü yazmak :D
kardeş öyle heryerde gördüğünü gelip millete çözüm diye anlatma gözünü seviym :D

birincisi zaten izinleri 777 yapmasa oyun açılmaz oyun açılıyor diyo bilmeden yorum yapmayalım :D

kardeşim diffi atarken programdaki yazılara baktınmı boyut değişti gibisinden yazılar var mıydı diffi attığında ?
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/3127160-dif-34083-game-destek-dif'i-core.html
ha bide unutmadan söyliyim her diff attığında diffi farklı isimle kaydet öyle gameye entegre et mesela şimdi core.diff olarak eklediysen bidahakine ggg.diff gibisinden isimler ver isim önemli değil sadece çakışmamasına dikkat et
milletin benle zoru var heralde bu aralar. farkettiysen orda

1-açıkla biraz,hangi diff kodu

2-diff li gameyi attıktan sonra dosya izinlerini 777 yapmayı unutma

açıkla demişim anlamamışım ki ondan öyle yazmışım
çalışmayacağını bizde biliyoruz forumda tek sen bilmiyorsun rahat ol

vaay be o kadar diff attım bi kere aklıma gelmedi başına game sürümünü yazmak :D
kardeş öyle heryerde gördüğünü gelip millete çözüm diye anlatma gözünü seviym :D
bilader cins cins konuşma sana laf atan olmadı delirtme beni
sanane adam belki yalnış yazmıştır diye yazdım.
heryerde gördüğümü anlatmadım tabi senin gibiler anca böle der.
bir arkadaş sırf dediğim şeyi yapmadığı için yapamamıştı !!!

Bu değerli yardım severliğin için öncelikle teşekkür etmek istiyorum.
Ben server'a ait gamemi kullanma taraftarıyım. Atılacak olan difflerin isimleri tamamen farklı o şekilde entegre ediyorum fakat işe yarayan hiç birşey yok.
İşin ilginç yanı ise bir kereliğine denedim acaba diff olur mu, uygun mu diye sadece 17'de master olma diffini attım çalıştı sonradan diğer diffleri ekliyeyim dedim hiç biri çalışmadı sonradan sıfırdan tekrardan 17'de master olma diffini attım oda çalışmıyor artık karma karışık bir durum anlam veremiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri