mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bu ne saÇmaliktir yaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 797

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Burada herkes iyilik güzellik sevgi konuşmak için gelmedi . İnsanların şikayetleri de olucak biraz hoş görülü karşılaman gerek .

Adamına göre kanuşuyorum birader ben. Bu adamı benden iyi tanımıyorsun. İnan bana bundan fazlasını hakediyor. İsteyen şikayetini dile getirir istiyen şikayete eleştiri yapar kimse buna karışamaz.

Madem düşünce özgürlüğünden bahsediyorsun bana, Benimde düşüncem bu aga kimse karışamaz. Oynamak istemiyen arkasını dönüp gitsin kimse zorla oynatmıyor bu oyunu kimseye.
tabıkı senınde duşunce özgurluğun var ıstersen kufur edersın ama ınsanlara karşı hoş görulu olmak atalarımzdan kalbış uslub

Adamına göre kanuşuyorum birader ben. Bu adamı benden iyi tanımıyorsun. İnan bana bundan fazlasını hakediyor. İsteyen şikayetini dile getirir istiyen şikayete eleştiri yapar kimse buna karışamaz.

şu anda ikinizi de tanımadığım için tarafsız yaklaşıyorum aranızda ne olmuş ne bitmiş bilmiyorum

Beğenmiyorsan uza bilader bu oyundan. Sürekli konu açıp boş laf yapıcağına bırak oyunu. İşine gelmiyen arkadasını döner gider. Benimde 6 bin T zararım var sesim çıkıyormu ? Bizim çıkmıyorsa seninde çıkmıcak bu kadar basit. !!

eğer senin sesin çıkmıyorsa ya korkaksın yada önüne gelen her zarar aldıgın olayda bu tepkiyi verirsin burdakilerin çoğunun yaşı 18 den küçük olmasına rağmen birleşmeye tepki veriyorsa o adam ileride de hakkını kimse de bırakmaz herkesin düşüncesi farklıdır birisi düşüncesini söylediğinde onu böyle terslemek haddine mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri