Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Destek panelinde ticket atınca email göndermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karakter273
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 863

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar burda bilen çok olduğu için konuyu buraya açtım destek panelimde ticket atınca email göndermiyor oyuncunun ticketlere bakabilmesi için denetim rakamının filan gönderilmesini istiyorum nasıl yapıcam yardım edin

Offical sitesinden indirebilirsiniz zaten günvenlik için 3. parti linklerden indirmemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Şuanki güncel sürümü 2.5.5

Offical sitenin download sayfası.
http://www.hesk.com/download.php

teşekkür ederm hocam siz gelip söylemeseniz ben kurmazdım bunu görünüm olarak oyundan biraz uzak duruyo ama gerçekten hem güvenilir hemde çok kullanışlı bi panel

Rica ederim ne demek admin panelini iyice incele departmanlar oluşturabilirsin örneğin oyun içi destek, forum destek, market destek vs. her departman a da ayrı yetkililer tanımlayarak kargaşayıda önleyebilirsin.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Rica ederim ne demek admin panelini iyice incele departmanlar oluşturabilirsin örneğin oyun içi destek, forum destek, market destek vs. her departman a da ayrı yetkililer tanımlayarak kargaşayıda önleyebilirsin.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

hocam inceledim dediğinizi yaptım ama bişey bulamadım mesela normal metin2 sisteminde hile kullanımını seçince orda hazır yazılar oluyodu ya ilgili karaktrler ilgili takım üyeleri filan onu yapabiliyomuyuz bunda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri