Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her bilgisayarda olmaz nedeni ise işlemci ve anakartın sanallaştırma destegi olması gerek sonra gelip adama niye olmadı demeyin.
Bu arada arkadaşım demeyi unutmuş biosa girip ayar yapmalısınız(bazı anakart modellerinde)ben unuttugum için hatırlamıyorum ismini
Bu arada arkadaşım demeyi unutmuş biosa girip ayar yapmalısınız(bazı anakart modellerinde)ben unuttugum için hatırlamıyorum ismini
Her bilgisayarda olmaz nedeni ise işlemci ve anakartın sanallaştırma destegi olması gerek sonra gelip adama niye olmadı demeyin.
Intel Virtualization Technology yada kısaca Intel VT-x olarak geçiyor genelde. Genelde Advanced (Gelişmiş) ayarlarda oluyor.
Eski nesil:
Yeni nesil:
Dipnot: konu daha önceden paylaşılmıştı, Super Moderatör olmasına rağmen yaptığı şey yanlış!
Bircok arkadaşın işine yarayacagını düşünüyorum teşekkürler bilgilendirme içinIntel Virtualization Technology yada kısaca Intel VT-x olarak geçiyor genelde. Genelde Advanced (Gelişmiş) ayarlarda oluyor.
Eski nesil:
![]()
Yeni nesil:
![]()
Dipnot: konu daha önceden paylaşılmıştı, Super Moderatör olmasına rağmen yaptığı şey yanlış!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)