Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
- arkadaşlar exeyi açtıgımda shell32 dosyasını gördüm içine gömmüş hile koruma sistemi vermişdi
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-client-pack-paylasimlari/3136896-vectors-hile-engel-sistemi.html
bu konuda vermişti hatta dediklerini uyguladıktan sonnra shell32.dll dosyasını gördüm sizide uyarıyım dedim
[/url][/IMG]
Moderatör tarafında düzenlendi:
saçmalamayın . alakası yok her clientte bulunmakta o dll .çalışma prensibi öyle
xD
:m08: bi sorun yok adminler kapatın konuyu boş ::m08::m08::m08::m08::m08::m08:
xD
Öncelikle Sabitlenmiş Bir Konuda Shell,Hack VB Gibi Şeyler Olması Zordur Gelelim " shell32.dll " Senin Oyun exe'ne Eklenmiştir Orada Gözüküyordur Her exe'de Farklı Olabilir Yani İnsan Karalamak İçin Pek İyi Bir Neden Degil Bence Başka Alternatifler Dene Evlat. :m08:
saçmalamayın . alakası yok her clientte bulunmakta o dll .çalışma prensibi öylexD
![]()
Bölümü amacı dışında kullanmayınız, konu kapatıldı.Öncelikle Sabitlenmiş Bir Konuda Shell,Hack VB Gibi Şeyler Olması Zordur Gelelim " shell32.dll " Senin Oyun exe'ne Eklenmiştir Orada Gözüküyordur Her exe'de Farklı Olabilir Yani İnsan Karalamak İçin Pek İyi Bir Neden Degil Bence Başka Alternatifler Dene Evlat. :m08:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...