farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Vectör Virüs Atmış Kullanmayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biskin21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1. arkadaşlar exeyi açtıgımda shell32 dosyasını gördüm içine gömmüş hile koruma sistemi vermişdi

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-client-pack-paylasimlari/3136896-vectors-hile-engel-sistemi.html

bu konuda vermişti hatta dediklerini uyguladıktan sonnra shell32.dll dosyasını gördüm sizide uyarıyım dedim

g4lbn3.png
    [/url][/IMG]​

Moderatör tarafında düzenlendi:
saçmalamayın . alakası yok her clientte bulunmakta o dll .çalışma prensibi öyle :D xD

ZANjbA.png

:m08: bi sorun yok adminler kapatın konuyu boş ::m08::m08::m08::m08::m08::m08:

Öncelikle Sabitlenmiş Bir Konuda Shell,Hack VB Gibi Şeyler Olması Zordur Gelelim " shell32.dll " Senin Oyun exe'ne Eklenmiştir Orada Gözüküyordur Her exe'de Farklı Olabilir Yani İnsan Karalamak İçin Pek İyi Bir Neden Degil Bence Başka Alternatifler Dene Evlat. :m08:

saçmalamayın . alakası yok her clientte bulunmakta o dll .çalışma prensibi öyle :D xD

ZANjbA.png

:m08: bi sorun yok adminler kapatın konuyu boş ::m08::m08::m08::m08::m08::m08:

Öncelikle Sabitlenmiş Bir Konuda Shell,Hack VB Gibi Şeyler Olması Zordur Gelelim " shell32.dll " Senin Oyun exe'ne Eklenmiştir Orada Gözüküyordur Her exe'de Farklı Olabilir Yani İnsan Karalamak İçin Pek İyi Bir Neden Degil Bence Başka Alternatifler Dene Evlat. :m08:
Bölümü amacı dışında kullanmayınız, konu kapatıldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri