HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşiniz vardır server birleştirdiniz felan diyip sabredeyim dedim bu konuyu tartışanlara bekleyin işlerini bitirince yardım ederler dedim ama bu kadarıda fazla gönderdiğim tickete DNAngel tarafından 1 gün sonra " arama sistemimiz arızalı sizi bekletmek zorundayım
Sistem Mesajı : " Onaylanan İşlemler 24 Saat İçerisinde Gerçekleştirilecektir. " diye cevap verildi fakat üzerinden 45 gün geçti hala ilgilenen yok bu kadar sorumsuzluk olmaz.
Sistem Mesajı : " Onaylanan İşlemler 24 Saat İçerisinde Gerçekleştirilecektir. " diye cevap verildi fakat üzerinden 45 gün geçti hala ilgilenen yok bu kadar sorumsuzluk olmaz.Ban afları sırasında hesabım açıldı
Açılırken de edit itemim kayboldu
bunun için ticket attım. Yaklaşık olarak 2 bucuk aydır bekliyorum dostum Allah sana sabır versin. En son farklı yollara başvurucam sanırım bana yapılıyosa herkese daha büyüğü yapılıyodur diye düşünüyorum. Ve dönen paraları ve bu ilgisizliği göz önünde bulundurunca da canım daha da sıkılıyor.
Açılırken de edit itemim kayboldu
bunun için ticket attım. Yaklaşık olarak 2 bucuk aydır bekliyorum dostum Allah sana sabır versin. En son farklı yollara başvurucam sanırım bana yapılıyosa herkese daha büyüğü yapılıyodur diye düşünüyorum. Ve dönen paraları ve bu ilgisizliği göz önünde bulundurunca da canım daha da sıkılıyor.Bu soruna acil bi çözüm bulunması lazım
Bahsetttiğin Sorunu Yazarsan Burayada iyi Olur Kardşm.
Bahsetttiğin Sorunu Yazarsan Burayada iyi Olur Kardşm.
Hesap eposta ve şifreleri ile ilgili buraya yazılabilcek bişey değil gardaş