Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

OoOWhiteOoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emr29e29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 269

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu isme dikkat edin 80 lwl sura hırsızdır haberin olsun cogu insan ismini verdi ulkucugenc ,21poyraz21,vassago ve ismini vermediğim bir cok kişi ben carkarımn diyor

arkadaşlar bu isme dikkat edin 80 lwl sura hırsızdır haberin olsun cogu insan ismini verdi ulkucugenc ,21poyraz21,vassago ve ismini vermediğim bir cok kişi ben carkarımn diyor

Forum üzerinden işlem yapılmıyor malesef , Videolu kanıtınız var ise destek sistemine başvurun.

Detaylı bilgi verirmisin bu isimlerini yazdığınız kişiler zaten daha önce ban affıyla oyuna geri dönmüş ve incelemede olan hesaplar bu konuyla ilgili bana geri dönüş yaparsanız bu oyuncuların sistemimizde kayıtlı olan tüm hesaplarının silinmesi işlemine başlayabilirim.

Detaylı bilgi verirmisin bu isimlerini yazdığınız kişiler zaten daha önce ban affıyla oyuna geri dönmüş ve incelemede olan hesaplar bu konuyla ilgili bana geri dönüş yaparsanız bu oyuncuların sistemimizde kayıtlı olan tüm hesaplarının silinmesi işlemine başlayabilirim.

Shorty adam yalancı söylediği kişilere pm attım hepsi öylebir carım yok dedi hatta 4 kişiyi çöle cagıldım adamları gölünce kaçtı oyundan cıktı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri