HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bu isme dikkat edin 80 lwl sura hırsızdır haberin olsun cogu insan ismini verdi ulkucugenc ,21poyraz21,vassago ve ismini vermediğim bir cok kişi ben carkarımn diyor
arkadaşlar bu isme dikkat edin 80 lwl sura hırsızdır haberin olsun cogu insan ismini verdi ulkucugenc ,21poyraz21,vassago ve ismini vermediğim bir cok kişi ben carkarımn diyor
Forum üzerinden işlem yapılmıyor malesef , Videolu kanıtınız var ise destek sistemine başvurun.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Detaylı bilgi verirmisin bu isimlerini yazdığınız kişiler zaten daha önce ban affıyla oyuna geri dönmüş ve incelemede olan hesaplar bu konuyla ilgili bana geri dönüş yaparsanız bu oyuncuların sistemimizde kayıtlı olan tüm hesaplarının silinmesi işlemine başlayabilirim.
Detaylı bilgi verirmisin bu isimlerini yazdığınız kişiler zaten daha önce ban affıyla oyuna geri dönmüş ve incelemede olan hesaplar bu konuyla ilgili bana geri dönüş yaparsanız bu oyuncuların sistemimizde kayıtlı olan tüm hesaplarının silinmesi işlemine başlayabilirim.
Shorty adam yalancı söylediği kişilere pm attım hepsi öylebir carım yok dedi hatta 4 kişiyi çöle cagıldım adamları gölünce kaçtı oyundan cıktı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)