Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ID or Password Incorrect hatası...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PowerStroke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 746

PowerStroke

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.

Foruma yeni üye oldum. Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum, pek araştıramadım kusura bakmayın.

Çok enteresan bir durumla karşı karşıyayım. Arkadaşım ile ben farklı şehirlerdeyiz. O bulunduğu şehirde hesaba girebiliyor, ben farklı şehirde aynı isim şifre ile girmeye çalıştığımda ''ID or Password İncorrect'' hatası alıyorum. İsim ve şifreyi doğru girdiğime eminim, milyonlarca kez yazmama rağmen sürekli bu hatayı aldım. Kullandığım bilgisayarın klavyesinde sorun olduğunu düşünüp 4-5 farklı bilgisayardan denedim yine aynı. Yani isim ve şifreyi de tam olarak bildiğim için hata yapma ihtimali yok. Hatta arkadaşım şifreyi birkaç kez değiştirdi, giriş yapmaya çalıştım sonuç yine aynı.

Aklıma gelen ilk şey farklı şehirlerde giriş yapmayı denediğim için bir çeşit İP engellemesiyle karşılaşmış olmamdı. Bunu düşünerek uzun süre hiç girilmemiş bir hesapla giriş yapmaya çalıştım, aynı şekilde arkadaşım girebilirken ben yine giremedim. Bunu yine farklı bilgisayarlardan denedim, sonuç aynı. Ama garip olan, başka bir arkadaşımın hesabıyla ise hem oradan hem de buradan sorunsuz giriş yapabildim. Yine bunu da farklı bilgisayarlarda denedim, hepsinden de sorunsuz girebildim. Yani şehir komple Crossfire oyunu için engellenmiş desem, ki bu çok saçma olur. O zaman bu hesaba da girememem lazım, ama rahat girebiliyorum. Sorun ne olabilir ??

Foruma yabancıyım, eğer bir hatam varsa tekrardan özür diliyorum. Hepinize iyi oyunlar.

Edit: Bu anlattıklarım siteden giriş yapmaya çalıştığımda olanlar. Oyuna zaten giriş yapamıyorum.

Son düzenleme:
bence arkadaşın sana bir şekilde yanlış id şifre vermiş veya değiştirdikten sonra sana yanlış şifre iletmiş olabilir. onun dışında aklıma hiçbir seçenek gelmiyor. bu devirde babana bile güvenme demişler sonuçta. şifreyi kendi pc nden sen değiştirmeyi dene.

Arkadaşından e-postayı al şifremi unuttum yap, birde öyle dene.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri