HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere edward hilesinde item çalma olayı var bu tam olarak nedir anlatayım?
Adam grub atıyor yan çarına yan çarından çıkıyor oto-toplama'yı açıp herkesin itemini çalabiliyor şimdi bunu Source üzerinden fixliyeceğiz
(Bunu anlatmamın sebebi bu hileyi ifşa etmek değil,zaten herkes biliyor nasıl yapılabildiğini anlatmak istedim..)
Öncelikle char_item.cpp açılır.
Aşşağıdaki fonksiyon aratılır;
Önümüze çıkan olay ;
Yukardaki fonksiyonu silip direk olarak bu kodu yapıştırırız.
Adam grub atıyor yan çarına yan çarından çıkıyor oto-toplama'yı açıp herkesin itemini çalabiliyor şimdi bunu Source üzerinden fixliyeceğiz

(Bunu anlatmamın sebebi bu hileyi ifşa etmek değil,zaten herkes biliyor nasıl yapılabildiğini anlatmak istedim..)
Kod:
namespace NPartyPickupDistribute
Önümüze çıkan olay ;
Kod:
[CENTER]namespace NPartyPickupPermission[/CENTER]
{
struct FCompareOwnership
{
LPITEM item;
bool is_allowed = false;
FCompareOwnership(LPITEM item)
: item(item)
{
}
void operator () (LPCHARACTER ch)
{
if (item->IsOwnership(ch) == true)
is_allowed = true;
}
};
}
Son hali ;
IDA PRO Fonksiyon Kodu : 34K , 2089 , 2089M; CHARACTER:
ickupItem
Konu Vanilla'dan alıntıdır yapamayan arkadaşlar vardı ve istiyen konuyu bulamayan arkadaşlar onlar için hazırlayıp paylaşmak istedim.
IDA PRO Fonksiyon Kodu : 34K , 2089 , 2089M; CHARACTER:
ickupItemKonu Vanilla'dan alıntıdır yapamayan arkadaşlar vardı ve istiyen konuyu bulamayan arkadaşlar onlar için hazırlayıp paylaşmak istedim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere edward hilesinde item çalma olayı var bu tam olarak nedir anlatayım?
Kod:namespace NPartyPickupDistribute
Önümüze çıkan olay ;
![]()
Kod:[CENTER]namespace NPartyPickupPermission[/CENTER] { struct FCompareOwnership { LPITEM item; bool is_allowed = false; FCompareOwnership(LPITEM item) : item(item) { } void operator () (LPCHARACTER ch) { if (item->IsOwnership(ch) == true) is_allowed = true; } }; }Son hali ;
![]()
IDA PRO Fonksiyon Kodu : 34K , 2089 , 2089M; CHARACTER:ickupItem
Konu Vanilla'dan alıntıdır yapamayan arkadaşlar vardı ve istiyen konuyu bulamayan arkadaşlar onlar için hazırlayıp paylaşmak istedim.
Saygılarımla...
Yanlışınız Var Ege Bey
"}:" Yaptıktan Sonra tekrar alt satıra "}" Koyarsanız Compilede Hata Alırsınız Düzeltirseniz Sevinirim İyi Forumlar.
Kod:
namespace NPartyPickupPermission
{
struct FCompareOwnership
{
LPITEM item;
bool is_allowed = false;
FCompareOwnership(LPITEM item)
: item(item)
{
}
void operator () (LPCHARACTER ch)
{
if (item->IsOwnership(ch) == true)
is_allowed = true;
}
}
};
doğru olan
char_item.cpp
arat
altına ekle
Daha basit ve kısa bir yol.
Kod:
LPCHARACTER owner = funcFindOwnership.owner;
arat
Kod:
if (!owner)
return false;
altına ekle
Daha basit ve kısa bir yol.
Aynen Doğru Şekil budur. Diğer türlü yaparsanız game kapanmaz c++ çok hassas bir dildir.Kod:namespace NPartyPickupPermission { struct FCompareOwnership { LPITEM item; bool is_allowed = false; FCompareOwnership(LPITEM item) : item(item) { } void operator () (LPCHARACTER ch) { if (item->IsOwnership(ch) == true) is_allowed = true; } } };
doğru olan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)