Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere edward hilesinde item çalma olayı var bu tam olarak nedir anlatayım?
Adam grub atıyor yan çarına yan çarından çıkıyor oto-toplama'yı açıp herkesin itemini çalabiliyor şimdi bunu Source üzerinden fixliyeceğiz
(Bunu anlatmamın sebebi bu hileyi ifşa etmek değil,zaten herkes biliyor nasıl yapılabildiğini anlatmak istedim..)
Öncelikle char_item.cpp açılır.
Aşşağıdaki fonksiyon aratılır;
Önümüze çıkan olay ;
Yukardaki fonksiyonu silip direk olarak bu kodu yapıştırırız.
Adam grub atıyor yan çarına yan çarından çıkıyor oto-toplama'yı açıp herkesin itemini çalabiliyor şimdi bunu Source üzerinden fixliyeceğiz

(Bunu anlatmamın sebebi bu hileyi ifşa etmek değil,zaten herkes biliyor nasıl yapılabildiğini anlatmak istedim..)
Kod:
namespace NPartyPickupDistribute
Önümüze çıkan olay ;
Kod:
[CENTER]namespace NPartyPickupPermission[/CENTER]
{
struct FCompareOwnership
{
LPITEM item;
bool is_allowed = false;
FCompareOwnership(LPITEM item)
: item(item)
{
}
void operator () (LPCHARACTER ch)
{
if (item->IsOwnership(ch) == true)
is_allowed = true;
}
};
}
Son hali ;
IDA PRO Fonksiyon Kodu : 34K , 2089 , 2089M; CHARACTER:
ickupItem
Konu Vanilla'dan alıntıdır yapamayan arkadaşlar vardı ve istiyen konuyu bulamayan arkadaşlar onlar için hazırlayıp paylaşmak istedim.
IDA PRO Fonksiyon Kodu : 34K , 2089 , 2089M; CHARACTER:
ickupItemKonu Vanilla'dan alıntıdır yapamayan arkadaşlar vardı ve istiyen konuyu bulamayan arkadaşlar onlar için hazırlayıp paylaşmak istedim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere edward hilesinde item çalma olayı var bu tam olarak nedir anlatayım?
Kod:namespace NPartyPickupDistribute
Önümüze çıkan olay ;
![]()
Kod:[CENTER]namespace NPartyPickupPermission[/CENTER] { struct FCompareOwnership { LPITEM item; bool is_allowed = false; FCompareOwnership(LPITEM item) : item(item) { } void operator () (LPCHARACTER ch) { if (item->IsOwnership(ch) == true) is_allowed = true; } }; }Son hali ;
![]()
IDA PRO Fonksiyon Kodu : 34K , 2089 , 2089M; CHARACTER:ickupItem
Konu Vanilla'dan alıntıdır yapamayan arkadaşlar vardı ve istiyen konuyu bulamayan arkadaşlar onlar için hazırlayıp paylaşmak istedim.
Saygılarımla...
Yanlışınız Var Ege Bey
"}:" Yaptıktan Sonra tekrar alt satıra "}" Koyarsanız Compilede Hata Alırsınız Düzeltirseniz Sevinirim İyi Forumlar.
Kod:
namespace NPartyPickupPermission
{
struct FCompareOwnership
{
LPITEM item;
bool is_allowed = false;
FCompareOwnership(LPITEM item)
: item(item)
{
}
void operator () (LPCHARACTER ch)
{
if (item->IsOwnership(ch) == true)
is_allowed = true;
}
}
};
doğru olan
char_item.cpp
arat
altına ekle
Daha basit ve kısa bir yol.
Kod:
LPCHARACTER owner = funcFindOwnership.owner;
arat
Kod:
if (!owner)
return false;
altına ekle
Daha basit ve kısa bir yol.
Aynen Doğru Şekil budur. Diğer türlü yaparsanız game kapanmaz c++ çok hassas bir dildir.Kod:namespace NPartyPickupPermission { struct FCompareOwnership { LPITEM item; bool is_allowed = false; FCompareOwnership(LPITEM item) : item(item) { } void operator () (LPCHARACTER ch) { if (item->IsOwnership(ch) == true) is_allowed = true; } } };
doğru olan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)