- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yararlı konu teşekkür ederim
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle teşekkür ederim konun iyi ancak bi türlü ekleyemedim.
Envarterde buton olarak eklemek için ;Serverimde kostum sistemi olmadığı için verdiğin kodlarda mallbutton un altına ekledim hata verdi.
F5 Eklemek için çalıştırdım X e ekledim F5 te efsun botu olduğu için bir sıkıntı yok.ancak envarterde buton olarak eklemek istiyorum
Yardımcı olabilirmisin? Şimdiden teşekkürler
Envarterde buton olarak eklemek için ;Serverimde kostum sistemi olmadığı için verdiğin kodlarda mallbutton un altına ekledim hata verdi.
F5 Eklemek için çalıştırdım X e ekledim F5 te efsun botu olduğu için bir sıkıntı yok.ancak envarterde buton olarak eklemek istiyorum

Yardımcı olabilirmisin? Şimdiden teşekkürler
- Konular
- 10
- Online süresi
- 1h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Eline Emeğine Sağlık. Güncel
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Root game.py aratılır![]()
F5 EKLEME
Altına eklenirKod:onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
Kod:onPressKeyDict[app.DIK_F5] = lambda : self._VectorsHzl()
Game.py sonuna eklenir
Kod:def _VectorsHzl(self): import uiVectorsHzl self.VectorsHzl = uiVectorsHzl.VectorsKSK() self.VectorsHzl.Show()
root uiinventory.py aratılır![]()
ENVANTER İÇİNE BUTON OLARAK EKLEME
altına eklenirKod:self.costumeButton = self.GetChild2("CostumeButton")
aratılırKod:self.VectorsHzl = self.GetChild2("VectorsHzl")
altına eklenirKod:# Costume Button if self.costumeButton: self.costumeButton.SetEvent(ui.__mem_func__(self.ClickCostumeButton)) self.wndCostume = None
aratılırKod:# Hzl Ekpmn if self.VectorsHzl: self.VectorsHzl.SetEvent(ui.__mem_func__(self._VectorsHzl)) self.wndCostume = None
altına eklenirKod:def ClickCostumeButton(self): print "Click Costume Button" if self.wndCostume: if self.wndCostume.IsShow(): self.wndCostume.Hide() else: self.wndCostume.Show() else: self.wndCostume = CostumeWindow(self) self.wndCostume.Show()
locale inventorywindow.py açılır aratılırKod:def _VectorsHzl(self): import uiVectorsHzl self.VectorsHzl = uiVectorsHzl.VectorsKSK() self.VectorsHzl.Show()
altına eklenirKod:## CostumeButton { "name" : "CostumeButton", "type" : "button", "x" : 78, "y" : 5, "tooltip_text" : uiScriptLocale.COSTUME_TITLE, "default_image" : "d:/ymir work/ui/game/taskbar/costume_Button_01.tga", "over_image" : "d:/ymir work/ui/game/taskbar/costume_Button_02.tga", "down_image" : "d:/ymir work/ui/game/taskbar/costume_Button_03.tga", },
locale/de & locale/tr (hangisini kullanıyorsanız.)Kod:{ "name" : "VectorsHzl", "type" : "button", "x" : 118, "y" : 107, "tooltip_text" : uiScriptLocale.HZL, "default_image" : "costume_01.tga", "over_image" : "costume_02.tga", "down_image" : "costume_03.tga", },
locale_interface.txt açılır en alta eklenir
Kod:HZL Hızlı EkipmanRoot uitaskbar.py aratılır![]()
TASKBARA BUTON OLARAK EKLEME
altına eklenirKod:toggleButtonDict[TaskBar.BUTTON_CHAT]=self.GetChild("ChatButton")
aratılırKod:toggleButtonDict[TaskBar.BUTTON_HZL]=self.GetChild("VectorsHzl")
altına eklenirKod:BUTTON_CHAT = 4
interfacemodule.py aratılırKod:BUTTON_HZL = 5
altına eklenirKod:self.wndTaskBar.SetToggleButtonEvent(uiTaskBar.TaskBar.BUTTON_CHAT, ui.__mem_func__(self.ToggleChat))
aratılırKod:self.wndTaskBar.SetToggleButtonEvent(uiTaskBar.TaskBar.BUTTON_HZL, ui.__mem_func__(self.ToggleVectorsHzl))
altına eklenirKod:def ToggleChat(self):
locale taskbar.py aratılırKod:def ToggleVectorsHzl(self): import uiVectorsHzl self.VectorsHzl = uiVectorsHzl.VectorsKSK() self.VectorsHzl.Show()
altına eklenirKod:{ "name" : "MessengerButton", "type" : "button", "x" : SCREEN_WIDTH - 76, "y" : 3 + Y_ADD_POSITION, "tooltip_text" : uiScriptLocale.TASKBAR_MESSENGER, "default_image" : ROOT + "TaskBar/Community_Button_01.sub", "over_image" : ROOT + "TaskBar/Community_Button_02.sub", "down_image" : ROOT + "TaskBar/Community_Button_03.sub", },
locale/de & locale/tr (hangisini kullanıyorsanız.)Kod:{ "name" : "VectorsHzl", "type" : "button", "x" : SCREEN_WIDTH - 178, "y" : 3 + Y_ADD_POSITION, "tooltip_text" : uiScriptLocale.HZL, "default_image" : "costume_01.tga", "over_image" : "costume_02.tga", "down_image" : "costume_03.tga", },
locale_interface.txt açılır en alta eklenir
Kod:HZL Hızlı Ekipman
Taskbara ekleyenlerLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.siteden alt kısımdan kopyalasın yada down. edip eklesin.
.Rar içerisinde ki dosyalar root içine atılır.Kodları .Rar içerisinden kopyalayın.
İşlemleri yaptım ıd şif yazıyorum oyuna bağlanıyor giriş yapılıyor dediği an ekran kapanıyor ?
- Konular
- 202
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 525
- DevLira
- 3
kurdum çalışıyor fakat bir hatası var, butona ilk basıp UI'yi açtığımızda 5 sayfanın haricinde bir sayfa açılıyor ve o sayfayı uiyi kapatıp açmadan geri açamıyoruz, yani ilk açılışta 1inci sayfa yerine başka bir sayfa açıyor. Yarın uğraşıp fixleyeceğim. Buraya yazarım hatırlarsam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)