xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Python] 5 Sekmeli Hızlı Ekipman İlk Paylaşım #Vectors

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 279
  • Görüntüleme Görüntüleme 43K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Daha source kapamayı bilmeyenler burada konuşuyor :DD siz 34 k da durun anca .s Vector sende git vonollo core kullan o bir kere ocoksoz tomommı

Allahım Yarrabim şu yumurtaya can veriyorsun da şu Eşşeği neden es geçtin ?

Teşekkürler.

Gereksiz mesajlar temizlenmiştir

Bak lafım yok ama bu bölüm yeni açıldı ve direk anında alıntı bir konu başlangıçta hata yapıldı zaten ve bu bölümde hiç bir zaman iyi bir paylaşım olmayacak diğer forumlardaki gibi haberleri olsun yani bir moda yakışacak şey değil bana göre neyse sizin görüşünüz farklı tabii uğraşmayın siz battıkça batıyor forum. en iyisi metin2dev şu anlık bence geri dönmek lazım neyse iyi günler...

o yorumunda bana bilgisiz dediğini forumun en gerizekalı üyesi bile anlardı ayuka çıkmış python yazılımcısı seviyesinde bilgim yok burasını kabul ediyorum ve bazı yerler zor ama kendime ve arkadaşlarıma yetcek kadar bilgim en azından var hiçtebişey yapamıyodeğilim forumda bi çok konu alıntı ama en ufak sistemleri bile parayla satmakttanda paylaşmak iyidir bşka forumdan alıntı bile olsa he bu konu bizim forumumuzda daha önce yoktu varsada çok gerilere düşmüştür

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri