xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Python] 5 Sekmeli Hızlı Ekipman İlk Paylaşım #Vectors

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 279
  • Görüntüleme Görüntüleme 43K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Normalde Ayakkabı, Kolye ve Küpe alanına item koyulabiliyor ancak resimde olan kırmızı işaretli 1px'lik bir yere bırakınca koyuluyor sadece
kOdGnq.png

Edit: ayakkabıda da işaretli kısıma bırakınca konuyor mesela
2JznZE.png

Edit 2: Küpede bu şekilde diğerleri düzgün
MdAo09.png

Anladım verilen değerlerde bir problem var, skype adresini mesaj olarak yolla halledelim.

Sistem sürekli bekletemden değiştirdiği için çeşitli buglar yapılabiliyor 1 değişimden sonra 2-3 saniyelik bekleme süresi ekleyemezmiyiz ?
Ne gibi buglar oluyor? sistem sadece python üzerinden çalıştığı için çok büyük sorun teşkil edecek birşey çıkmaz ortaya en fazla 1. slotta ki item 2. slota gider :)

İlgili bi çözüm bulursan bana da söylersen çok sevinirim :D

Ayrıca @Vectors ayakkabı kolye ve küpe'yi koyma alanları width: 1px height: 32px gibi duruyor. Slotların ortasına koyunca bu itemleri eklemiyor ama köşeden bırakınca ekliyor. Çözümü var mıdır?
X,y ayarı maalesef aranızda halledebilirseniz çok sevinirim zaman ayıramıyorum

Ne gibi buglar oluyor? sistem sadece python üzerinden çalıştığı için çok büyük sorun teşkil edecek birşey çıkmaz ortaya en fazla 1. slotta ki item 2. slota gider :)

X,y ayarı maalesef aranızda halledebilirseniz çok sevinirim zaman ayıramıyorum

X,y ayarlarına özellikle dikkat edip kontrol ettim eksikleri yok ancak farklı bir hata var sanırım

F7'Ye ekledm saol

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri