darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Jeff gelirse ne olur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWolf1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Jeff geliceki mcmahon la röpartajda soylendı :)

jeff yüksek ihtimalle bu yıl 15 ağustosta(Yani SummarSlam'da) geri döner. benim düşüncem galiba the hart dynasty ile the usos un feudları bitti.önceki maçlarda bu sefer the usos cm pun kaval ve luke gallows a saldırmışlardı eğer summer slamda cm punk ve luke gallows the usosla maça çıkarlarsa aralarında bir feud çıkar.bu maç olmasada summerslamda yğksek ihtimal cm punk un maçı olur bu serferde jeff cm pun un maçını basar gibime giliyo benim....

Jeff geliceki mcmahon la röpartajda soylendı :)

bunu nerden öğrendin ben rawı izlerken video sonlarında hep yeşil kenarlı bir kamera cekimi gösteriyor birisi konusuyor o kamera çekiminde aynı jeff hardynin sesi dikkatimi çekti detaya girdim ve tnada son zamanlarda sorunları var ve maça çıkmıyor deneme süreci bitti ama uzatmalı bir anlaşmayı varıldığı kesin değil dönerse summerslamda döner jeff hardy edge veya jeff cm punk feudları çıkabilir kesin dönecek ama hangi ppv bekliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri