darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Jeff gelirse ne olur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWolf1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tartışma açıyorum bence face olur seyirciler coşar cm punk a dalar veya edgeye reyle takım olabilir

SİZCE

nedenki?şimdikiler hiç sağlamıyor sağlayamayabilir ama diğerlerinden iyi sağlar whcye bak maç bile yapamıyor wwenin kötü seneleri bunlar artık batmış wwe whc full maç yapması lazım kemeri olanların wwe championuna bak dayak korkusuyla nxtleri görünce kaçıyor morrison evan herkes dalarken wwe championu kaçıyor kemerler çok yanlış kişilerde jeff gelse çok uygun olacak bence

iide hep face şerde olmaz biraz daha hell lerde olması gerekeiyor jeff gelirse ayrıca 2 yıl kemer maçına dahi çıkartmazlar

bana kalırsa wwe sonlara geliyor DX yok batista yok rey düzgün cıkmıo ortaya undertaker yok gelir ama şuan yok en önemli JEFF HARDY yok o olmadan ben anlam katamıyorum WWE ye ama o gelirse cm punk ın konusmasında gelir müziği duyulur cm puk cıktıkları yere bakar o arkadan saldırır sonra döver döver o maskeli cocuk gelir jeff hardy e saldırır o anda matt hardy nin müziği duyulur ahh ahh anlatırken bile böle bi maç olsa var ya jeff come back to wwe

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri