Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 GAME Rehberi .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WiWa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyin ne işe yaradığına dair ön bilgi vermişsin fakat daha da önemlisi neyin nasıl yapıldığıdır. DIFF yazmayı biliyorsan örnek vermen gerekir veya Visual Studio ile game dosyasını açın demişsin fakat game dosyası kilitli bir dosya visual studio ile açılsa ne yapılabilir? eğer yapılabileceğini söylüyorsan aynı şekilde bu konuda da en azından bir örnek hazırlaman gerekir. Sourceyi visual studio ile editlerseniz yazsaydın daha iyi olurdu. Şayet sourceyi tekrar tek game dosyası haline getirmeyi henüz öğrenemedik. En azından forumda konusu yok. Üstü kapalı bir anlatım olmuş fakat emek vermişsin.

DIFF Yazmayı Bilmiyorum Fakat Ofset Değerlerini Uyarlayıp 2089'a Yazılmış Bir DIFF Dosyasını 34083'e Uyarlıyorum Bu DIFF Sayılmaz .

hoşgeldin capsn
Koray Kendi Açtığın Fake Hesapla Kendi Açtığın Konuya Yorum Atmak nasıl Bir duygu :) Nasıl Bir İşsizsiniz Hala ANlamadım Birşeyden Anladığınız yok Yalandan Genel Özet Geçmişsin Capsn kardeşimin ismini kötülemek için neyse size kolay gelsin 2-3 fake hesap daha açta kendini savun orjinal hesabından savunursan olmaz tabi .ss:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri