Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

site.com yerine site.com/index.php sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ethemdogar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 356

ethemdogar

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

düzenlemiş olduğum bir tema ile ilgili sorun yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum herşey tamam gözüküyor fakat
site.com yerine site.com/index.php olarak açıyor siteyi site.com yaptığımda sitemin sadece bir resmi görünüyor acil yardım lütfen

Son düzenleme:
düzenlemiş olduğum bir tema ile ilgili sorun yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum herşey tamam gözüküyor fakat
site.com yerine site.com/index.php olarak açıyor siteyi site.com yaptığımda sitemin sadece bir resmi görünüyor acil yardım lütfen

Merhaba,

burası uygun alandeğil ancak index.php olarak giriyor isen index.html dosyası olabilir index.html dosyası mevcut ise bunu silmen yeterli olacaktır eğerki sorun devam ediyorsa skype üzerinden yardımcı olabilirim

Konu Yeri olmadığı için bildiriyorum.

.htaccess dosyasını ac orda rewive li i kod olmalı yanına index.php yazıyordur onu index.html olarak düzelt olmazsa anksoft un dediği gibi index.php ile birlikte index.html vardır o index.html yi sil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri