Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadas madem 1*1 olamasa kesecen her zman beklerim poppy nin de arkasindaayiz toplu smanla ws istersen kirmizi 2 de vİctory pm atin beklerim he zman her yerde her sekilde akil alinirr.
vİctory
vİctory
Hiç anlayamadım şu 1-1 diye ağlayan vatandaşları, yapmak için emek harcıyorsak, onlarında yapabileceği bir itemse ne diye bu haykırışlar ? Madem iddialısın biraz fazla uğraşır itemini yapar vs'ni atarsın
Ama yinede suç bizde, böyle insanlara pmden birde cevap yazıyoruz. Sonra abuk subuk konularla forumda anca post kasmaya çalışanların karınlarını doyuruyorlar. Birde tehtid edercesine "zorlama beni kafam atar yoksa , beni sakın tek başıma sanma" yazmış
Cürmün neki ne kadar yer yakasın ¿
Ama yinede suç bizde, böyle insanlara pmden birde cevap yazıyoruz. Sonra abuk subuk konularla forumda anca post kasmaya çalışanların karınlarını doyuruyorlar. Birde tehtid edercesine "zorlama beni kafam atar yoksa , beni sakın tek başıma sanma" yazmış
Cürmün neki ne kadar yer yakasın ¿Şu oyunu ciddi bir süredir oynuyorum artık bu tarz insanlara özenle cevap vermemeye çalışıyorum basit sıradan bir kişinin agzından cıkan iki kelam'a bozma moralini İllegal birşey yapmıyorsun 2 Gün sonra özür dilemeye yeltenir.
Ulan daha düne kadar pm ye cevap wer diye diye peşimden kosuyordun.Ben bu oyunda iddali degilim.Ve Thales sen beni kesersin tb ederim eyw derim giderim.Ben burda sadece Poppy atlı adamın 1-1 takdıgını anlatmak istedim.Ve bize gelip artıslık yapmasın.
Dedigin gibi benim cürmüm ne ki ?
Ben saglamım diye gezmiyorum.Vs istersen atarız problem degil
Yine söylüyorum iddeali ve Saglamım diye gezmiyorum.Artıslıkde yapmıyorum ben oyunu oynarım vs mi atarım.Kesersen tebrek ederim. Kesersem Gurur duyarım.Ayrıca oyundan millete yalvarıp konun altına bişiler yaz dediginide biliyorum sıkıntı yok...
Dedigin gibi benim cürmüm ne ki ?
Ben saglamım diye gezmiyorum.Vs istersen atarız problem degil

Yine söylüyorum iddeali ve Saglamım diye gezmiyorum.Artıslıkde yapmıyorum ben oyunu oynarım vs mi atarım.Kesersen tebrek ederim. Kesersem Gurur duyarım.Ayrıca oyundan millete yalvarıp konun altına bişiler yaz dediginide biliyorum sıkıntı yok...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)