- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an kimseye zararım yok ama
Zorlama beni atar kafam yoksa
Beni sakın- tek başıma sanma
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
platon bilmem kendini ne sanmaktasın oyunda varsa hedefin yada idealin gerekenlere uyacaksın, itemini yapıp karşımıza geçersin. Böyle foruma konu açıp 1 e 1 diyerek oyundaki çoluk çocukdan hiç farkın olmadığını hatta daha geri olup forumda paylayacak kadar acizleştiğini görebiliyorum. Madem bu kadar zoruna gidiyor 1 e 1 item oyunu oynamayacaksın ve dikkat edebiliyorsan ​SADECE SAĞLAM karakterlerde 1 e 1 item vardır çünkü önce toplu item yapılır herşey tamamlanınca 1 e 1 lere geçilir bir nevi benim için fantazi bu itemler . . .
- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
platon bilmem kendini ne sanmaktasın oyunda varsa hedefin yada idealin gerekenlere uyacaksın, itemini yapıp karşımıza geçersin. Böyle foruma konu açıp 1 e 1 diyerek oyundaki çoluk çocukdan hiç farkın olmadığını hatta daha geri olup forumda paylayacak kadar acizleştiğini görebiliyorum. Madem bu kadar zoruna gidiyor 1 e 1 item oyunu oynamayacaksın ve dikkat edebiliyorsan âSADECE SAĞLAM karakterlerde 1 e 1 item vardır çünkü önce toplu item yapılır herşey tamamlanınca 1 e 1 lere geçilir bir nevi benim için fantazi bu itemler . . .
Fantazi :m08::m08::m08::m08:
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyun için kalp kırmaya değmez diyorum susuyorum boşver diyorum. Ama sınırları harbiden zorluyorsunuz. Sen şimdi prim yaptığını mı zannediyorsun bu videoyla. Zaten mübarek biz hep 1-1 iz sizde 60 dan asağı sav yok değil mi. O yüzden hep kesiliyorsunuz. Topludada teke tekde. Bu işten bir şey anlamış değilim. İtem dizmeyi bilmeyip ağzınıza takılan laflardan vazgeçin artık. Kurtarmıyor bunlar sizi. Karşımıza geçin adam gibi ölüverin. En azından mertmiş diyelim. Erkut'uma da selam burdan.
' Gezep '
' Gezep '
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu oyunda 1 1 item dizip ws atmıyıcaksak neden oyunu oynayalım savasta hepinizi görüyoruz zaten nasıl bir durumda oldugunu adımı çıkartmaya çalısma lütfen canım beni bilen bilir tanıyan tanır ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR Saygımla Efendiliğimle bu oyunu oynuyorum kimseye bir yanlısım olmadı olmazda sen kendi acılarınla mücadele etmeyi öğrenmelisin hadi Bana EYVALLAH . . .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)