HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Normaldir insanlık hali ben 1 ay bırakıyorum ne var ne yok unutuyorum 2-3 yıl uzun bir zaman
sadece mapdaki kisilere gitmesi icinde d.notice komutu kullanılıyor![]()
Burada black4agle bir hata yapmamış dikkatli bakmamışsın +@rock001rock un yazdıgı notice komutundada sorun yoktur diger oyunculara iletilmez sadece level atlayan karaktere iletilir bence biraz daha dikkatli bakmalısın konulara.@rock001rock yn yaptiginda sadece level atladiginda gösteriliyor bunun çözümude basittir when levelup begin yerine when levelup or login begin yaparsak isinlandigindada bilgi alir. Iyi forumlar.
Test sunucusu için FreeBSD 10.1'in çıkmasını bekliyordum, çıktı ve kurulumu tamamladım. Bugün yarın uygun lib kombinasyonu için geçici bir files yükleyecektim files ile birlikte quest komutlarını da kontrol ederim. Kolay gelsin

Test sunucusu için FreeBSD 10.1'in çıkmasını bekliyordum, çıktı ve kurulumu tamamladım. Bugün yarın uygun lib kombinasyonu için geçici bir files yükleyecektim files ile birlikte quest komutlarını da kontrol ederim. Kolay gelsin![]()
Teşekkürler Sizede Kolay Gelsin.
Login olduğunu görmemişim pardon.@Bl4ckeagle Bu mantığı neden kullandığını anlamış değilim sonuçta bu yazıları oyuncuların görmesi gerekiyor ancak bu komut sistemi GM karakterleri üzerinde işe yarayacaktır. Normal bir oyuncu karakterine giriş yaparak /b test yazmayı dene bunun Quest karşılığı command("b test") dizilimidir...
Yalnız notice fonksiyonu tüm oyunculara gitmez notice_all tüm oyunculara gider. O dediğin command("b test") zaten bende o şekilde demiştim ama yanlış anlamışsın heralde. Ve ben command("b test") şeklinde oyuna girişte hoşgeldiniz vs vs diye yaptım. sorunsuz belki hatalı olabilirim yeniden bakmak lazım
Teşekkürler uyarın içinde.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)