mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

BlackForce #Maxmi Files Açıkları [Toplu Konu]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RevanCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 138
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Açmamdaki Sebep;
BlackForce Arkadaşımızın Paylaşmış oldugu server files hakkında.

Bir çok kullanıcı bu filesi kullanmakta ve bazı kullanıcılar ile serverin buglu ve
acıkla dolu oldugu söylüyor ama kimse tam anlamıyla bilgi sahibi değil.

Bu konuda Blackforce Server Files Hakkında Acıklar Buglar Vb. Bilgiler Toplansın
Diye açtım amacım temiz bir server ortaya çıkarmak.
Yardımlarını Bekliyorum.. Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Konu Linki :

http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/3162190-blackforce-maxmi-tr-server-files-36-a.html

Ejderda Odasında Sorun Olanlar Baksın

Arkadaşlar Hala Ejderha Odasında Sorun Var Diye Bir Kaç arkadaşımız Mesaj Atıyor Bende Bunun İçin Kendi Serverimin Questini Burda Paylaşıyorum Bir Kaç Eksik Vardı Onlarıda Hallettim Şuanda Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor Test İçin Video Atamıyorum Kusura Bakmayın.

Yüklemek İçin Eski Ejderha Sisteminizi Tamamen Kaldırmanız Gerekiyor

Quest Linki :

http://www.mediafire.com/download/8m3dtfqc55j8blq/Ejderha.rar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇÖZÜMLENEN SORUNLAR

1-Mabların Kaldırılması Sorunu Çözdü Çünkü Game Dosyasından Mapları ve kordinatları Tamamen Temizledim.

1-Ejderha Odasında Ejderji Kestikten Sonra Karakterleri Odadan Atmama İlgili Sorun Girilen Karakterin Gm Olmasıdır. Oyun Sadece Odadan Gm Karakteri Dışarı Atmaz. Eğer İçeri Normal Bir Karakterle Giriş Yaparsanız Ejderi Kestikden Sonra Oyun Otomatik Dışarı Atacaktır.

2- Fileste 4CH 'de Birbirinden Bağımsız Olarak Sorunsuz Şekilde Çalışmaktadır. Server Filesi Kullananların Çoğu 1GB Ram İle Kullanarak 4CH Açmaya Çalışıyor.Bu Files CH Lerde Lag Olmaması İçin CH Başı 1GB Ram İstemektedir. Örnek Verecek Olursak 1CH -> 1GB Ram Demektir.

4-Alev Araft Mapı'nda Bulunan NPC Ler Bende Sorunsuz Çalışıyor Fakat O Mapa Gerek Duymayanlar Kaldırabilir.
Tarafımca Alev Araft'da Böyle Bir Sorun Tespit Edilmemiştir.Sorun Çıkmaması için Araft Map'a (Gm) 'ile Direk Işınlanmamalıdır.

5-Sarı 1.Köy Ve Bazı Köylerde Oyundan Atma Bugda Kalma Gibi Sorun Oluşuyormuş Çözümü ise BlackForce Filesi'nin Yanında Gelen Pack Dosyasında Bulunan Outdoor Dosyasıdır Bu Dosya Köylerdeki Sisleri Kaldırdığı İçin Bug Oluşuyor Siz Orjinal Metin2 Klasöründeki Outdoor A1-B1-C1 Dosyalarını Pvp Filesinize Atarsanız Sorun Çözülecektir.

6-Efsun Botu ve Efsun Penceresi Açılmıyor ve Gözükmüyor Diye Bir Sorun Çıkmış.Efsun Botu Oyun Penceresinde Sağ Bölmede Ortadaki Küçük Butondan Açılmaktadır.

7-Kasılma Oranları \ item_proto | mob_proto | Düzenlemesi hakkında sorun oldugu söyleniyor.Çözüm Filesinizde İtem veya Mob Editleyeceğiniz Zaman Navicat Bu Bilgileri /usr/game/db Klasöründen Çekmektedir. Düzenlemeleri Burdan Yapabilirsiniz.

8-Altın Top Etkinliği Yu-Hawn'da Chat açılmama sorunu kullanıcı hatasıdır.Yani 2-3 Etkinlik Aynı anca açılırsa yuhawn bu menüyü bloke etmektedir sebebi ise npc menü sınırının aşılmasıdır.

Ejder Odası Hakkında

Bazı arkadaşlar hala ejder odası hakkında bug/sorun oldugunu söylüyor bu olayı söyle açıklık getirmek istiyorum.
Ejder Odasının Çalışma Mantıgı tamamen oluşan bugları engellemek için bu halde çalışmaktadır yani bir serverde ejder odasına girilir tek veya grup ejder kesilir 20-30 dk içinde kestiler ve sizin dediğinize göre 5 dk içinde atması lazım odadan ama bu durum yanlış çünki çıkan grup tekrar anında ejder girer ve tekrar keser böyle bir durumda 1 günde 30 ejder felan kesilebilir. Ama suan bulunan sistemde 1 saat geçmeden oda tekrarlanmıyor ve ejder gelmiyor ve 1 saat geçmeden kimse o odaya giremiyor grupdakiler hariç.

Bu durumu hala anlamayan varsa Mesaj yoluyla yardımcı olabilirim.

Diğer Sorunlar ve Çözümleri Paylaşıldıkca Buraya Eklenecektir.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kendi Serverim İçin Geliştirmiş Olduğum Özel Ejderha Odası Klavye Engelleme Sistemi Aktif Olmuştur.

Artık Ejder Odasına Gireceğiniz Şifreni Oyun Kendisi Üretiyor Siz Doğru Şifreyi Menüden Seçtiğiniz Taktirde Odaya Girebileceksiniz.
Ayrıca Grup Baskasının Şifreyi Gruptaki Arkadaşlarına Dağıtabilmesi İçin Sadece 5 Dakikası Var !

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri