noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Şebnem Yüzüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 00kumbag00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, serverimde şebnem yüzüğü questi kullanıyorum. Fakat bir sorunum var beak go dan biyologları yenilediğinde şebnem özellikleri siliniyor ve şebnem yüzüğünü kullanmaya çalıştığında "Zaten yüzüğü kullandın" mesajı geliyor. Bilgisi olan var mı?

Beakgo biyologları yenileme questine gir içinde şebnemdeki etkin olanları sil. Yada beakgo için bir setqf oluştur sonra şebnem yüzüğüne dön mesela şebnem yüzüğünü kullandın uyarısını 2 parçaya böl eğer kullandıysa altına if aç beakgo'daki setqf ile karşılaştırma yapsın eğer onu kullandıysa yeniden versin eğer kullanmadıysa zaten direk kullandın diyip questi kapatsın

Beakgo biyologları yenileme questine gir içinde şebnemdeki etkin olanları sil. Yada beakgo için bir setqf oluştur sonra şebnem yüzüğüne dön mesela şebnem yüzüğünü kullandın uyarısını 2 parçaya böl eğer kullandıysa altına if aç beakgo'daki setqf ile karşılaştırma yapsın eğer onu kullandıysa yeniden versin eğer kullanmadıysa zaten direk kullandın diyip questi kapatsın

Biyoloğun etkisiz reçetelerinin questini inceledim ve pc . setf ( "sebnem_ver" , "sebnem_kullanildi" , 0 ) bu tarz bir satıra rastladım sizce bununla alakası olabilir mi, şebnemleri vermemsi için bu satırda ne gibi değişiklik yapmalıyım?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri