xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplandı Işınlanma Yüzüğü Questi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1234490bb542b76dc27.png

Merhaba bu resimdeki ışınlanma yüzüğünü ekledim ancak ileri butonu sağda çıkmıyor açıkçası bir çok quest denedim ancak ileri geri butonları sağ tarafta çıkmıyor elinde güzel bir yüzük questi olan varsa paylaşa bilir mi ya da hangi fonksiyon eksik / yanlış bilgisi olan var mı

Dostum yanlış hatırlamıyorsam extra birşey yazmana gerek yok sayfaya sığmadığı zaman Devam yazısı otomatik olarak yan tarafda çıkıyor. Eğer sen quest içinde (herhangi bir görev questi yazarken) wait() kullanırsan altta Devam yazısı çıkar bu ise yazıyı bir sonradaki sayfada göstermek için sayfa atlattırıyorsun. Ama sen quest dosyasında state içinde 1 sayfanın alamayacağı kadar when eklersen bu sefer Devam yazısı yan tarafta çıkar.

1234490bb542b76dc27.png

Merhaba bu resimdeki ışınlanma yüzüğünü ekledim ancak ileri butonu sağda çıkmıyor açıkçası bir çok quest denedim ancak ileri geri butonları sağ tarafta çıkmıyor elinde güzel bir yüzük questi olan varsa paylaşa bilir mi ya da hangi fonksiyon eksik / yanlış bilgisi olan var mı​
QUEST
Yukarıdaki bağlantı üzerinde sade quest bıraktım bir dene istersen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri