HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pekala destek sistemini kulanarak yardım alabilirsiniz.
Beyfendi yaklaşık olarak 2 Aydır destek sistemindeyim. Durmadan çözüldü diye kapatılıyor. Kanıt yok birşey yok bakılmıyor oyuncuyla ilgilenilmiyor . Yetti ya .Pekala destek sistemini kulanarak yardım alabilirsiniz.
Destek sistemine başvurduysanız yanıt gelmesini bekleyiniz.Beyfendi yaklaşık olarak 2 Aydır destek sistemindeyim. Durmadan çözüldü diye kapatılıyor. Kanıt yok birşey yok bakılmıyor oyuncuyla ilgilenilmiyor . Yetti ya .
Aynı şekilde bende mağdurum kardeşim SurmenaJ isimli karakterim silindi ve oyun yönetiminden birisi cevap olarak GM sisteminde sıknıtı var düzeltilince dönülecek dendi bekliyoruz 2 haftadır sebepsiz yere oyuna girmediğim halde silindi...
Aynı bok bana oldu çar ban yedi neden yedi hala bilmiyorum kanıt göster diyorum göstermiyot böyle bir saçmalıkmı olur oyuna ban affı gelip yeni bir ceza sistemi gelmeli neden ban yedik göstersene illa küfür ticket atcaz takan yok zararımız var tüm hesaplara af gelsin zaten user sıkıntısı var
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...