Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kanıtsız HESAP SİLİMİ !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarkabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 844
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kanıtsız hesapım silindi. Ve buna kural ihlali dendi. Ayriyeten ticketlerime bakılmadı. Onuda geçtim Yönetimin bana karşı gösterdiği davranış yanlış.

Şunu unutmayın hiçbirzaman hakkımı helal etmiyorum. Hesabımı kanıtsız yere kim sildiyse.

Bulun kural ihlali atın banı silin karakteri kural ihlali yapanmı var birader hayırdır ya önüne gelenin karakterini siliyorsunuz.

Durmadan çözüldü diye konumu yada ticketimi kapatmayın .

YA KANIT İSTİYORUM YADA KARAKTERİMİ İSTİYORUM !

Kardesim alışıcaksın böle şeylere benim ely1 de 7 full dolu karakterim banlı. Birinde lan demişim diye 99999 gün ban atmış. Birinde velet demişim diye 99999 gün ban atmş dger 5 çarımın ise ne videosu var ne kanıtı sınırsız banlı hepsi ticket atınca cevap gelmiyor . Anlıcagın sadece sana degil herkeze yapılıyor bu tür şeyler.

Böyle şeymi olur birader ya , şunlara bak hesabımı hiç kimse suçsuz yere 1 gün ban atamaz. Bu bir suçtur. Siz napmaya çalısıyorsunuz . Bir ban yetkisi var oyuncuların haklarınımı gasp ediyorsunuz. İşiniz bu zaten.

Alın Türkayın bana herhangi bir suç yok dediğinizin kanıtı Şimdide diyorsunuz Kural ihlali , Bilader eğer kural ihlali iseKANIT istiyorum kanıt vermek ZORUNDASINIZ ! ÖNÜNÜZE GELEN HESAPI KAPATAMAZSINIZ !!!

Valla şu an benim bildiğim karakteri silinen tek tanıdığım var oda ss ile hpsini 300k yapıp oyuncuları kışkırttığı için karakterini ve itemlerini sildiler öyle bir şey kalkıştın mı ? Ely1#1 de bug meşhurmuş oyle duydm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri