farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Event Başlatmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canerx007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Benim öğrenmek istediğim bir sorum var bildiğiniz gibi bir çok çeşit eventler var ama bunları gm çarla nasıl başlatıyoruz ox eventini biliyorum ama diğer eventlerin nasıl başlatıldığını bilmiyorum nasıl başlatıldığını ve gm çarla ne kodları yazmamız gerektiğini yazarsanız daha net anlamama yardımcı olur
ws eventi
Ay ışığı Eventi
Cadılar Bayramı Etkinliği
Ramazan Eventi ve benzerleri
iyi forumlar

bnmde serverimde bu tür bi sorun vardı questler var yalnız gözükmüyordu msl Comedy filesinde ama Msl gardiyanda muhtarlık seçimi bilmem bi event yapma kodunu giriyorsun hangi item düşsün diye o item düşüyor slotlardan oranınıda yazıyorsun o eventi başlatmış oluyorsun eğer bunlar var gözükmüyorsa Köy Gardiyanına Bakmanı öneririm eğer Yoksa PM Atarsan Verebilirim .

bnmde serverimde bu tür bi sorun vardı questler var yalnız gözükmüyordu msl Comedy filesinde ama Msl gardiyanda muhtarlık seçimi bilmem bi event yapma kodunu giriyorsun hangi item düşsün diye o item düşüyor slotlardan oranınıda yazıyorsun o eventi başlatmış oluyorsun eğer bunlar var gözükmüyorsa Köy Gardiyanına Bakmanı öneririm eğer Yoksa PM Atarsan Verebilirim .
Suan severda yani ftpd yüklenmiş bir sekilde duran gmservis.quest var ama onuda nerden calistircağımi bilmiyorum eski serverda gm yüzüğü vardı ordan yapiyordum birkismida görev bolumundeydi bunda hicbir yerinde yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri