Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bilmiyorum kardeşim hiç açıklama gelmedi bu konuyla ilgili.Sanırım bana yol göründü artık 2-3 gün daha bekliycem düzelmezse oynamanın bir amacı kalmaz.Dandik beta silah olmuş 250T,balık botuyla mı uğraşıcam koca gün bırakırım daha iyi.
Bilmiyorum kardeşim hiç açıklama gelmedi bu konuyla ilgili.Sanırım bana yol göründü artık 2-3 gün daha bekliycem düzelmezse oynamanın bir amacı kalmaz.Dandik beta silah olmuş 250T,balık botuyla mı uğraşıcam koca gün bırakırım daha iyi.
Silahlara genel bir indirim olacak bunu 10 kasımda net olarak görursun yanlız hile kullanmanı pek tavsiye etmiyorum hile kullanana kadar para kasma taktıgı dene mesela 61 seviye bir sura ile örümcekler zindanında kasabilirsin
Admin seni tekrar etiketliyorum bu sorun halen giderilmedi ve önlem yok sersemlık kulede taş düşmemesi ve slot damage sorunu gerçekten herkezin canını sıkmaya başlıyor..
@admin
Abi zindan karakterim var ama okçu slotlar uzaktan vuruyor artık slot temizlemek işkence oldu.Hala bir açıklama bekliyorum.Düzeltilmeyecek ise söylensin bir an önce bırakayım.
Abi zindan karakterim var ama okçu slotlar uzaktan vuruyor artık slot temizlemek işkence oldu.Hala bir açıklama bekliyorum.Düzeltilmeyecek ise söylensin bir an önce bırakayım.
Açıklama yapamıyorlar çunki yine çözum arıyorlar eğer açıklama yaparlarsa ortalık karışacak ve yarım yamalak iş yapıcaklar şuan binek üzerinde oyun yüklenme sorunu mevcut ondan dolayı bu şekılde hatalar alıyoruz mesela bineğe binmeden slotu çek görursun hepsi görunur farkındalar ama açıklama veya ugraş düzeltme yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)