Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Slot damage Sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu bakım girmeden önce sürgün zindanında kralıyetlı derece ve para kasma karakterim ile rahatlıkla kestıgım odanın suan yarısını kesemiyorum bu damageleri tekrar gözden geçirin sizin sayenizde en az 200t zararım mevcut şuan ve yaptığınız bir işi yarım yamalak yapıyorsunuz 1100 savunmaya bir slot 600 ve ustu vuruyorsa bu büyük bir sorundur bakımdan önce sürgünde kastıgım şekilde suan kasamıyorum Aynı zamanda Şeytan kulesinde mühür katında şuan kilit taşı düşmüyor bu değerleri tek tek denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

@Shorty; @admin; @erdemaa;

[h=1]Yeni versiona geçiş bu gece başlıyor konu ya bi göz attın çalişmalar henüz bitmedi 10 kasım kadar sürecek sorun varsa şu şu şeylerde sorun var diye konu açınız.[/h]

Zaten bakımın 2.ci gunu bu sorunlar meydana geldi ve bakım bitmeden bakmaları icin bu konuyu paylasttım aynı zamanda binek ustunde slot kesemiyorsam ve aşırı seviyede lag oluyorsa bu cok büyük bir sorundur 16 mbit internette bu sorun varsa gercekten buyuk bir sorun slot 200 300 vuruyorken suan 600 500 civarında damage vuruyor 1100 savunma full canavar + saldırı degeri ile bakımdan once kestigim odanın yarısini kesemiyorsam bu benim icin buyuk mevlada sorun ve zarardır hesabım 3 ay sonra atılan video yuzunden hesabımı kapatt>lar ve bakım ilgi konusunda cok aşırı dusukler bakm icerisinde bunu belirtemezsem bu konu sarkar ve kimse ilgilenmez herzaman oldugu gibi ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri