farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Amacınız nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rank başvurusu yaptım lanetadam adlı modunuz SAHTE ! ys diye kabul edilmedi dedi.

Video çekip yolladım bir açıklama yok ses seda yok.

Neden bu kadar bilinçsiz insanlar ile çalışıyorsunuz ? Burada aylardır rank almaya çalışıyoruz erdoğan beye söylüyorum düzenliyoruz dedi geçen mail attı düzenleme yaptık diye ama sorun ys nin olmaması değil ki keyfi verilmemesi.

Artık şununla ilgilenmenizi istiyorum.

Sağa sola konu açmanız size çözüm sunmaz.Sahte ys olduğunu net kanıtlarla biliyoruz sizede nereden anladığımızı söylemiyoruzki ilerde başka sahte ys yapıp gelmeyin.
Kanıtlar o kadar netki sebebi bilmiyormuş gibi yaparak kendinize güldürmeyin

Rank başvurusu yaptım lanetadam adlı modunuz SAHTE ! ys diye kabul edilmedi dedi.

Video çekip yolladım bir açıklama yok ses seda yok.

Neden bu kadar bilinçsiz insanlar ile çalışıyorsunuz ? Burada aylardır rank almaya çalışıyoruz erdoğan beye söylüyorum düzenliyoruz dedi geçen mail attı düzenleme yaptık diye ama sorun ys nin olmaması değil ki keyfi verilmemesi.

Artık şununla ilgilenmenizi istiyorum.
Kararları tek bir kişi vermiyor bütün hosting yönetimi veriyor kiminle çalışacağımızı biz seçiyoruz siz seçmiyorsunuz yöneticiler hakkındaki kelimelerinize dikkat edin. İnceleme sonucu rank almaya uygun olmadığınız görülmüş ve rank verilmeme kararı alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri