HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bocha ve teknisyen kadar boş konuşan görmedm daha dünkü çocuklr bugün eski köye yeni adet getirme peşinde bu kadar korkmayın suralardan
Bende bu oyuna sura ile başlayıp el çıkarma için başlamadım zamanla alışırsın ve öğrenirsin
Bende bu oyuna sura ile başlayıp el çıkarma için başlamadım zamanla alışırsın ve öğrenirsinBoŞ konuŞan bİz deĞİlİz sİzsİnİz Şu forumda tek amaciniz mİlletİn konusuna cevap verİp kİŞİyİ haksiz yere suÇluyosunuz,hakaret edİyosunuz,yada ezmeye ÇaliŞiyosunuz baŞka bİ İŞe yaradiĞiniz yok.kİmse benİm dÜŞÜncelerİme kariŞamaz ben dÜŞÜnemİ yaziyorum eĞerkİ bİ İtİrazin varsa gİt yetkİlİ bİrİne sÖle.onudami yapmiyosun cevap yazma konuya
Serverlar birleşince Dersin itemimin değeri düştüdiye ağlarsında tınlayan olmaz gençBoŞ konuŞan bİz deĞİlİz sİzsİnİz Şu forumda tek amaciniz mİlletİn konusuna cevap verİp kİŞİyİ haksiz yere suÇluyosunuz,hakaret edİyosunuz,yada ezmeye ÇaliŞiyosunuz baŞka bİ İŞe yaradiĞiniz yok.kİmse benİm dÜŞÜncelerİme kariŞamaz ben dÜŞÜnemİ yaziyorum eĞerkİ bİ İtİrazin varsa gİt yetkİlİ bİrİne sÖle.onudami yapmiyosun cevap yazma konuya

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...