mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

YÖnetİcİler baksin..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEKNISYEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 956
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gelde oyundaki adamlara anlatsana bunu..? dışarı bi çıkıyosun büyüler bi taraftan el çıkarıp vuranlar bi taraftan dalıyolar şimdi ben napim ben nasıl bi zevk almamı bekliyosunki oyundan sinirleniyorum oyundan çıkıyorum e noldu şimdi eğlenen onlar oldu bide sağlamız diye geziniyolar bnm anlamadıgım zaten suralar sağlam eskidende yatıyoruzz büyüyle ne gereği var el çıkarmanın tm suran olsun teke tek ws at el çıkarmayla amenna ama adamlar bi çıkıyo 4 kişi büyü atıyo el çıkarıp vuruyo ben bu oyundan bu şekilde zevk almam ve ne kadar olursada bu konuda hakkımı ararım.

suralar zaten güçlüydü, şimdi Ninja oynuyanlar sıkılcak , savaşçı,oynuyanlar sıkılcak,şaman oynuyanlar sıkılcak, oyun resmen sura için kurulmuş serverde ninjada kalmaz savaşçıda şamanda, isterseniz savaşçıları Ninjaları şamanları kaldırın oyundan herkez sura olsun tadı öyle çıkar diğer türlü , şaman,ninja falan hiççç yani .

El çıkarma mı gelmiş ? Oyuna geri mi başlasam acaba :rolleyes:

Ayrıca durumdan şikayet eden arkadaşlar bu oyunda eskiden de yani suralar için el çıkarma varken oyunun şu anki toplam oyuncusundan daha fazla savaşçı,ninja,şaman vardı ve hepsi oyundan zevk alıyordu.Yani bu karar iyi olmuş oyuna hareket getirir.

Bu arada üsluba biraz dikkat edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri