noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

YÖnetİcİler baksin..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEKNISYEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 956
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lan Zorla Kötü Konuşturcanız El Çıkarma Geldi Oyundaki Haraket Arttı ilk Günden Kalkmşn El Çıkarma Geldi Die Oyundan Soğudum Diosun Ne düşüncesiz Adamsın

Diğer Karakterler için El Çıkrma Kullanan Suralar Sersem Yiyor Zaten Uğraşmıyor Bile El Çıkarmakla 1-1 ws lede Kullanıyorlar...

Boş Kuruntu Yapıp Çarınızın Ezikliğini Buraya Afiş Etmenize Gerek Yoktu

aynen bos muhabbetden baska bisey degıl :)

evet ezikliğimi afişe ediyorum ben oyuna bütün paramı vermiyorum ve siz veriyosunuz ve mağdur olan biziz sorarım size hepinizi tanıyorum hepinizde surasınız sizin için herhangi bir sorun yok bu oyunda savaşçı ninja şamanda var suranın ayrımcılıgı ne dirde el çıkarma geliyo şuan öteki karakterlerede bug gelse sw nin yarısı onlara geçiçek boş muhabbet etmiyorum işinize gelmiyo önceden zaten suralar güçlüydü şimdi bi allahın kulu dışarı çıkamıyor suralar mesken tutmuş çıkana vuruyo bumu adalet.ben hakkımı ararım kimsede bana gelipte boş muhabbet diyemez beğenmiyosan cevap verme sw de herkez sura bune anlayış göstericeğinize anca milleti ezmeye çalışıyosunuz başka bişi değil.

evet ezikliğimi afişe ediyorum ben oyuna bütün paramı vermiyorum ve siz veriyosunuz ve mağdur olan biziz sorarım size hepinizi tanıyorum hepinizde surasınız sizin için herhangi bir sorun yok bu oyunda savaşçı ninja şamanda var suranın ayrımcılıgı ne dirde el çıkarma geliyo şuan öteki karakterlerede bug gelse sw nin yarısı onlara geçiçek boş muhabbet etmiyorum işinize gelmiyo önceden zaten suralar güçlüydü şimdi bi allahın kulu dışarı çıkamıyor suralar mesken tutmuş çıkana vuruyo bumu adalet.ben hakkımı ararım kimsede bana gelipte boş muhabbet diyemez beğenmiyosan cevap verme sw de herkez sura bune anlayış göstericeğinize anca milleti ezmeye çalışıyosunuz başka bişi değil.
Eğer sura değil isen sersmli itemler mevcut el çıkardığı gibi sersem atsan veya ok atıp serdemletsen birfaha el çıakarıp dalıyomu ?

Peki şamana 2 sura daldıgı zaman şaman iyileştirme ile ayakta duruyor burda nasıl bi yol izlicez-adam savaşçı yada ninja ise önceden suralara karşı dayanıyodu az çok 2 sura dalıyor napıcaz 1 büyü bir parmakla ölücek bumu yani oyun eğlencesi siz oyunun zevkini alabilirsiniz ama surası olmayan tam tersi sovuyor oyundan.biz mağdur oluyoruz siz değil bnm de sağlam bi suram olsa bende konuşurum böle

Peki şamana 2 sura daldıgı zaman şaman iyileştirme ile ayakta duruyor burda nasıl bi yol izlicez-adam savaşçı yada ninja ise önceden suralara karşı dayanıyodu az çok 2 sura dalıyor napıcaz 1 büyü bir parmakla ölücek bumu yani oyun eğlencesi siz oyunun zevkini alabilirsiniz ama surası olmayan tam tersi sovuyor oyundan.biz mağdur oluyoruz siz değil bnm de sağlam bi suram olsa bende konuşurum böle
Kaç tane Ninja sAvaşçı şaman gördüm 1 i bile el çıkarma yüzünden oyunu bırakıyorum demedi zaten bi karaktere 2 sura dalıyorsa o karakter bişi yapamaz sadece çözme İle max 4 e gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri