Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

YÖnetİcİler baksin..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEKNISYEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 956
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

El Çikarmayi neden getİrdİĞİnİz anlamiyorum suralar zaten el Çikarma yokken saĞlamdi Şİmdİ daha kÖtÜler Ötekİ karakterler bİ İŞe yaramiyor ozaman kaldirin Ötekİ karakterlerİ sadece sura aÇalim bİz bune ya sw adam gelsİn dİye aÇtiniz bİ bakimdan sw de adam var doĞru ama hepsİ sura,1 gÜn İÇİnde sura karakterİnden sovudum bune dİr Ötekİ karakterlerİ neden dÜŞÜnmÜyosunuz el Çikarmanin gelmesİnİ İsteyenlerİn zaten hepsİ sura Ötekİ kİŞİler napicak.bu bÖle olmaz en yakin zamanda bende birakicam ve zamanla benİm gİbİ dÜŞÜnÜp biraakicaklarda olucaĞindan emİn olun..!

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bocha ve teknisyen kadar boş konuşan görmedm daha dünkü çocuklr bugün eski köye yeni adet getirme peşinde bu kadar korkmayın suralardan :D Bende bu oyuna sura ile başlayıp el çıkarma için başlamadım zamanla alışırsın ve öğrenirsin
El Çikarmayi neden getİrdİĞİnİz anlamiyorum suralar zaten el Çikarma yokken saĞlamdi Şİmdİ daha kÖtÜler Ötekİ karakterler bİ İŞe yaramiyor ozaman kaldirin Ötekİ karakterlerİ sadece sura aÇalim bİz bune ya sw adam gelsİn dİye aÇtiniz bİ bakimdan sw de adam var doĞru ama hepsİ sura,1 gÜn İÇİnde sura karakterİnden sovudum bune dİr Ötekİ karakterlerİ neden dÜŞÜnmÜyosunuz el Çikarmanin gelmesİnİ İsteyenlerİn zaten hepsİ sura Ötekİ kİŞİler napicak.bu bÖle olmaz en yakin zamanda bende birakicam ve zamanla benİm gİbİ dÜŞÜnÜp biraakicaklarda olucaĞindan emİn olun..!

çok iyi noktaya değindiniz bravo oyundan soğumaya başladık

Lan Zorla Kötü Konuşturcanız El Çıkarma Geldi Oyundaki Haraket Arttı ilk Günden Kalkmşn El Çıkarma Geldi Die Oyundan Soğudum Diosun Ne düşüncesiz Adamsın

Diğer Karakterler için El Çıkrma Kullanan Suralar Sersem Yiyor Zaten Uğraşmıyor Bile El Çıkarmakla 1-1 ws lede Kullanıyorlar...

Boş Kuruntu Yapıp Çarınızın Ezikliğini Buraya Afiş Etmenize Gerek Yoktu
Lan Zorla Kötü Konuşturcanız El Çıkarma Geldi Oyundaki Haraket Arttı ilk Günden Kalkmşn El Çıkarma Geldi Die Oyundan Soğudum Diosun Ne düşüncesiz Adamsın

Diğer Karakterler için El Çıkrma Kullanan Suralar Sersem Yiyor Zaten Uğraşmıyor Bile El Çıkarmakla 1-1 ws lede Kullanıyorlar...

aynen bos muhabbetden baska bisey degıl :)
Ulan siz yokken el çıkarmadan şikayetçi olan 1 Allah'ın Kulu yoktu. El çıkarma geldi oyuncu sayısındaki artışı bi kaç hafta içinde görelm ?

çok iyi noktaya değindiniz bravo oyundan soğumaya başladık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri