HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bunu bİlmeyen yok zaten gereksİz bİr yorum
ayrica İnternet hizin yaziyor kac dkde İnecegİde yaziyor ve bunun alakasi nedir anlamadim bİlmİyorsan bİlgİmİm yok yazarsin yada hİÇ yazmasin sirf yazmak icin yazmayin lutfen bi oyun dedıgın ıcın bu resmı koyuyorum oyunun otopatchınde ne kadar yazdıgı gorunmuyor sadece baska bırsey ındırıken gozukuyor buyur
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ayrıca oyunun yuklenmesıyle acılmasının ne ılgısı var onuda cozemedım
1.si burda insanlara yardım ediyoruz böyle gelipde kezoluk yapma.
2.si burdaki konumuz oyun sen müzik örneği gösteriyosun bize konumuz müzik değil.
3.sü madem gereksiziz falan harcanma sen buralarda :m08:
Bu yazıyı yazmak amacım şudur. Bazı işlerde dakika verilemez. Sorun 1 saniyede çözülebilir 1000 yılda da onu demek istiyorumbunu bİlmeyen yok zaten gereksİz bİr yorum
ayrica İnternet hizin yaziyor kac dkde İnecegİde yaziyor ve bunun alakasi nedir anlamadim bİlmİyorsan bİlgİmİm yok yazarsin yada hİÇ yazmasin sirf yazmak icin yazmayin lutfen bi oyun dedıgın ıcın bu resmı koyuyorum oyunun otopatchınde ne kadar yazdıgı gorunmuyor sadece baska bırsey ındırıken gozukuyor buyur

bunu bİlmeyen yok zaten gereksİz bİr yorum
Ya adam hem yardım ediyor hem azar işitiyor. Madem kon hakkında en ufak fikrin yok yorum yapma be. Belirli bir saat verilir ancak tam o saatte olacak diye bir şey yok. Bizi bilerek bekletmiyorlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)