emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Forumda imza kullanımının abartılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Purkinje
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Birkaç gündür forumda aktif olarak bulunuyorum ve üyelerin ki özellikle yönetim ekibinin imza kullanımını abarttığını görüyorum. Bu da bulunduğum sayfada görüntü kirliliği yaratıyor malesef.

Konuyu açtığım bölüm doğru mu bilemiyorum ancak önemli olan yetkili insanların görmesi. Forumda bir düzen olması için bu imza konusunda karakter kısıtlaması getirilmeli. Yöneticiler dahil...

Birkaç gündür forumda aktif olarak bulunuyorum ve üyelerin ki özellikle yönetim ekibinin imza kullanımını abarttığını görüyorum. Bu da bulunduğum sayfada görüntü kirliliği yaratıyor malesef.

Konuyu açtığım bölüm doğru mu bilemiyorum ancak önemli olan yetkili insanların görmesi. Forumda bir düzen olması için bu imza konusunda karakter kısıtlaması getirilmeli. Yöneticiler dahil...

[h=2]SORU-CEVAP[/h]
Sorular sorabileceğiniz bölüm ( Soru sormak için üye olmanıza gerek yoktur ) BÖLÜM MODERATÖR ONAYLIDIR
Şikayetçi olduğunuz durumlar olursa adminlere özel mesaj atabilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri